Το Επιμελητήριο Ηρακλείου έκοψε τη βασιλόπιτα και βράβευσε επιχειρήσεις – μέλη του

283

Σημείο αναφοράς για την έναρξη της νέας επιχειρηματικής χρονιάς αποτέλεσε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρανουτάκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, δήμαρχοι της ενδοχώρας και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αρχών και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου έκοψε τη βασιλόπιτα και βράβευσε επιχειρήσεις - μέλη τουΣτην κατάμεστη αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της τοπικής επιχειρηματικότητας, με βάση τα δεδομένα της προηγούμενης χρονιάς.

Αναφέρθηκε επίσης στις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ηρακλείου το 2018 και στους στόχους που έχει θέσει ο φορέας για τη νέα χρονιά και κάλεσε την Πολιτεία να παρέμβει δραστικά για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου έκοψε τη βασιλόπιτα και βράβευσε επιχειρήσεις - μέλη του

Ακολούθησε η βράβευση δύο επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που έχουν διακριθεί για την καινοτόμα επιχειρηματική τους δράση στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πρόκειται για τις εταιρείες:

  • DOUBLE O WOODCRAFTS & SUNGLASSES, η οποία κατασκευάζει από ξύλο χειροποίητα γυαλιά, αξεσουάρ, παπιγιόν, συσκευασίες και κάθε είδους Custom-made κατασκευές, και την
  • OpenIchnos, η οποία έχει δημιουργήσει μια ενεργειακά αυτόνομη συσκευή εντοπισμού θέσης και παρακολούθησης σκαφών με παγκόσμια κάλυψη και ενσωμάτωση τεχνολογιών Internet of Things.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει