Οι αθλητικοί συντάκτες της Κρήτης έκοψαν την πίτα τους και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά

256

Μεγάλη οργανωτική επιτυχία, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είχε και φέτος η παιδική γιορτή, της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μια εκδήλωση που έγινε στο «Μαρίνα» του Δήμου Ηρακλείου στο λιμάνι, το Σάββατο (12/1/2019) και τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ενώ μοιράστηκαν δώρα από τον «Άγιο Βασίλη».

Δώρα πήραν και οι οικογένειες των συναδέλφων. Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ Αντώνη Παπουτσάκη, από την πρόεδρο της περιφερειακής επιτροπής Κρήτης Όλγα Σουτζή και του μέλους Στέλιου Σβολιαντόπουλου οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και να αυξηθούν οι εκδηλώσεις του ΠΣΑΤ στην περιφέρεια.

Επίσης ευχαρίστησαν Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου για την βοήθεια που προσφέρουν στον σύνδεσμο καθώς και τους χορηγούς.

Το φλουρί βρήκε ο συνάδελφος της NOVA, Απόστολος Λάμπος που ήταν στο Ηράκλειο για το ματς ΟΦΗ-Πανιώνιος και κέρδισε ένα χρυσό κόσμημα με το δίσκο της Φαιστού.

Οι αθλητικοί συντάκτες της Κρήτης έκοψαν την πίτα τους  και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά

Παρευρέθηκε και ευχήθηκε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης τον οποίο ευχαριστεί η περιφερειακή επιτροπή για την άψογη φιλοξενία στον χώρο της δημοτικής επιχείρησης. Ο μπουφές ήταν πλούσιος και μεταξύ κρασιού και ..τυριού στους συναδέλφους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς.

Η Περιφερειακή επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης  σούπερ μάρκετ «ΦΑΙΣΤΟΣ», κτήμα «ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ», εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ», την εταιρεία «Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ», το χρυσοχοείον ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΒΛΑΣΣΗΣ, το www.hercarpark.gr, και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων mommacars.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει