Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018

209

Τον Δεκέμβριο, όλο το Ηράκλειο ζούσε στον ρυθμό της δράσης «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018 by Frezyderm», με σχολεία της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις, πολίτες και εθελοντές του Ηρακλείου να  παιχνιδομαζεύουν… Και αυτή τη χρονιά, όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας!

Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018

Κανένα παιδί, χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα!

Περισσότερα από 4000 δώρα δόθηκαν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης και σε ιδρύματα της πόλης μας, 2,5 χιλιόμετρα χαρτί περιτυλίγματος, 150 εθελοντές παιχνιδοτύλιξαν, 91 σημεία συλλογής παιχνιδιών, 3 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο και περισσότεροι από 8.000 Ηρακλειώτες, οι πέρασαν από το κτιριακό συγκρότημα “Αθηνά”, είναι ο απολογισμός της ενέργειας.

Ζήσαμε στιγμές μαγικές! Ο  Ηλίας Βρεττός, ο  Αναστάσιος Ράμμος, ο Άρης Μακρής  και ο  Γιάννης Χατζηγεωργίου, όλοι μαζί σε ένα stage τραγούδησαν για την πρώτη συναυλία συλλογής παιχνιδιών της φετινής διοργάνωσης, ενώ οι Ηρακλειώτες αποθέωσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Όλες οι συναυλίες της ενέργειας είχαν αντίτιμο εισιτηρίου ένα παιχνίδι…

Από τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα δεν θα μπορούσε να λείπουν και στοιχεία παράδοσης της Κρήτης. Το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του  Στέλιου Καρλάκη παρουσίασε ένα πρόγραμμα παραδοσιακών και κρητικών χορών, υπό τους ήχους του κρητικού συγκροτήματος του Μιλτιάδη Βρουχάκη.

Ο μοναδικός Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε στη συναυλία παράδοσης παιχνιδιών της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα! Μαζί του η Γιάννα Φαφαλιού, η οποία μας μάγεψε με τη φωνή της. Το κοινό, τραγούδησε, χόρεψε και απόλαυσε τις επιτυχίες του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, όπου δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να λείψει από μια δράση με τόσο ευχάριστο κοινωνικό σκοπό.

Η φετινή δράση έκλεισε με την αγαπημένη Τάμτα, να ξεσηκώνει το κοινό τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες της! Στο stage ανέβηκαν παιδιά από το ωδείο Μουσική Άποψη και μαζί τραγούδησαν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, όπως το “Last Christmas”.  Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018 by Frezyderm πέρασαν στην Ιστορία και ένα χαμόγελο έμεινε στα χείλη μας…

Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018 by Frezyderm ήταν μια διοργάνωση των ραδιοφωνικών σταθμών

Love Radio Κρήτης 102,8 & 92,5 Πένα fm.

Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018

H δράση τέλεσε σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Μέγας Χορηγός

FREZYDERM

Χορηγοί:

Ελληνικά ζυμαρικά Melissa

Παιχνιδάδικα

Μουστάκας

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Super Market

Χαλκιαδάκης

Ζαχαροπλαστεία

Σαβοϊδάκης

Element Overwhelming Beauty

Shape Up and Feel Great

Conik, μέσα ατομικής προστασίας

Χορηγός Μεταφοράς:

Ellinair

KΤΕΛ

Ηρακλείου-Λασιθίου

Ctrs Κρητικές Υπηρεσίες Μεταφορών

Anek Lines & Blue Star Ferries

Xορηγός Φιλοξενίας:

Ξενοδοχείο

Capsis Astoria

Xoρηγοί Επικοινωνίας:

Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Υποστηρικτές:

Art Fireworks

…και αυτά τα Χριστούγεννα, παιχνιδομαζέψαμε, δωροσκορπίσαμε και μοιράσαμε παιδικά χαμόγελα!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει