Συνέλευση αύριο για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι

456

Νέα λαϊκή συνέλευση διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας» αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, με αφορμή τη σύμβαση παραχώρησης του έργου με τον εργολάβο την οποία αναμένεται να υπογράψει η κυβέρνηση.

Η Πρωτοβουλία τονίζει ότι ο μόνος στόχος είναι η ακύρωση του έργου.

Σε ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας» αναφέρει:

Ο πολύχρονος αγώνας για την ακύρωση της εγκατάστασης νέου αεροδρομίου στην πεδιάδα – ελαιόδασος του Καστελλίου, του πιο καταστροφικού σχεδίου για την Κρήτη, συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα, δυναμώνει και δεν έχει πλέον σύνορα.

Καλούμε όλες και όλους, τα κινήματα και τις συλλογικότητες αλληλεγγύης την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 11.00 π.μ., στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου- Λυκείου Καστελλίου Πεδιάδας.

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης, με τον μοναδικό εργολάβο που συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ, ενώνουμε τις φωνές μας, μέχρι να σταματήσουμε τα καταστροφικά σχέδια για τους κοινούς φυσικούς πόρους ζωής και τα ανεκτίμητα αγαθά του τόπου, της ενδοχώρας του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Διεκδικούμε την κατεύθυνση της βιώσιμης οικονομίας για το νησί, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και βασισμένη στα ποιοτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει