ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Χάλκινος στην Αθήνα ο Λιονάκης της Μεσσαράς

85

Το χάλκινο μετάλλιο σε αγώνες ξιφασκίας Π/Π, Π/Κ που διοργάνωσε το ΑΙγάλεω στην Αθήνα κατέκτησε ο Βαγγέλης Λιονάκης της Αθλητικής λέσχης Μεσσαράς.

Ο Λιονάκης με 5-1 νίκες πέρασε στον 2ο γύρο και με νο 3 μπήκε απευθείας στους 16.

Εκεί νίκησε τον Τριανταφυλλίδη (ΑΞΙΑ) 10-4 και μπήκε στους 8 και τον Γκούμα (ΑΟΞΑΙΓΑΛΑΙΩ) 10-7 και μπήκε στα μετάλλια.

Στον ημιτελικό έχασε από τον Τουλάκη – Μαρκάκη  (ΑΟΞΑΙΓΑΛΑΙΩ ) με 10-5 και κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Μουρτζάκης Γιώργος που ανέβηκε με ίωση στους αγώνες κατάφερε να κάνει 3 νίκες να περάσει στους 32, να νικήσει στην συνέχεια τον Βρεττό (ΑΞΙΑ) με 10-7 να μπει στους 16 αλλά ο πυρετός ήταν αιτία της ήττας από τον Χιοτελή (ΟΞ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ) με 10-3 και τελικά κατέλαβε την 13η θέση.

“Στα κορίτσια η πρώτη επαφή με αγώνες ξιφασκίας για την Ευαγγελία Αναγνωστάκη ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική με την 8χρονη αθλήτρια από τον Αμπελούζο να κάνει 2 νίκες στην πουλ να περνάει στις 16.

Το ΔΣ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ευχαριστεί τους γονείς που συνόδεψαν τους αθλητές, τον αθλητή Φουστανάκη Στέλιο που απόντος του Φουστανάκη Δημήτρη  (αποστολή στα Γιάννενα) επιτέλεσε με μεγάλη επιτυχία τα καθήκοντά προπονητή και την ANEK – BLUE STAR FERRΙΕS που χορήγησε με έκπτωση εισιτήρια και γι’ αυτήν την αποστολή.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές μας καθώς και τον προπονητή κ. Στέλιο Φουστανάκη για τις επιτυχίες τους και εύχεται καλή δύναμη για τους επόμενους” αναφέρει ανακοίνωση της Μεσσαράς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει