Σκληρή επίθεση της ΝΟΔΕ για την Τριμερή

116

Σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής εξαπολύει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου.

Η ΝΟΔΕ χαρακτηρίζει την Τριμερή Σύνοδο «ενημερωτικό φιάσκο», ενώ αναφέρεται σε όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν οι τοπικοί δημοσιογράφοι.

«Οι Κρήτες δημοσιογράφοι που ήταν και οι μόνοι Έλληνες δημοσιογράφοι πλην εκείνων της ΕΡΤ, έβλεπαν με το κιάλι τα τεκτενόμενα, χωρίς να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, αφού τους απαγορεύθηκε(!) να απευθύνουν ερωτήσεις, να αναζητήσουν δηλώσεις ή και να φωτογραφήσουν το γεγονός, καθώς την αποκλειστικότητα είχε μόνο η ΕΡΤ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, όπου και προστίθεται:

«Αυτή ήταν η γραμμή που δόθηκε από την κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος στο τι θα δημοσιοποιηθεί, ενισχύοντας έτσι το μονοπώλιο της “ενημέρωσης” από την ΣΥΡΙΖΕΡΤ. Δυστυχώς, η δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα λειτουργεί ως κυβερνητικό φερέφωνο που εκτελεί τις εντολές του κ. Παππά και των υπογείων του Μαξίμου.

Ας είναι… Άλλωστε αυτοί αποτελούν και το μοναδικό ακρωτήριό της». Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ολοκληρώνεται με την επισήμανση ότι σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα «αποκαταστήσει το κύρος της ΕΡΤ ως ανεξάρτητου, δημόσιου φορέα ενημέρωσης των πολιτών».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει