Προσήλωση στην κοινή αγωνιστική φιλοσοφία

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ” ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

108

Στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου παρακολούθησαν την προπόνηση της πρώτης ομάδας, βρέθηκαν χθες οι προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας του Γ.Σ. Εργοτέλης.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας φιλοξενήθηκε από το αντίστοιχο της ΠΑΕ, με τον επικεφαλής Νίκι Παπαβασιλείου να υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο τους συναδέλφους του και να μιλά μαζί τους για τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με  την Ακαδημία, όσο και με την ΠΑΕ. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα προπονητικά ηνία του Εργοτέλη ο κ. Παπαβασιλείου, έκανε λόγο για την κοινή αγωνιστική φιλοσοφία που πρέπει να διέπει τον σύλλογο σε όλες τις βαθμίδες του.

Αυτό είναι το «κλειδί» για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, που συνεχώς επανδρώνουν την πρώτη ομάδα.

Από της πλευρά τους οι προπονητές του Γ.Σ. Εργοτέλης, ευχαρίστησαν τους ομολόγους τους και ειδικά τον κ. Παπαβασιλείου για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν. Ανάλογες συναντήσεις θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Η επίσκεψη αυτή «έσπασε» κάπως την μονοτονία των προπονήσεων στον Εργοτέλη που ελπίζει να μάθει επιτέλους σήμερα, την ημερομηνία έναρξης της Β’ Εθνικής.

Εφόσον τα νέα είναι ευχάριστα και το πρωτάθλημα αρχίσει το άλλο Σαββατοκύριακο, η πρόβα τζενεράλε για το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πόντου θα γίνει στο αυριανό πρωινό φιλικό με τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει