ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ: “Μάντεψε ποια θα είναι η επόμενη”

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ «ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»
Εμπρηστής από… πόνο ο 36χρονος στο κομμωτήριο

514

Απίστευτο αλλά αληθινό! Λίγες ώρες μετά τον εμπρησμό που προκάλεσε σε κομμωτήριο στον Μασταμπά και ενώ οι έρευνες των Αρχών ήταν σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση του δράστη, ο 36χρονος «ξαναχτύπησε!».

Έφθασε στο σημείο να περάσει εκ νέου από τον τόπο του εμπρησμού, προκειμένου να πετάξει μέσα στο κομμωτήριο έναν φάκελο που περιείχε μία πέτρα και μία απειλητική επιστολή.

Ο  αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 4 τα ξημερώματα και το συμβάν με την απειλητική επιστολή σημειώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι.

Επιβαίνοντας σε μία ασημί μοτοσικλέτα της οποίας την πινακίδα είχε καλύψει με μονωτική ταινία πέρασε έξω από το μαγαζί όπου υπήρχε κόσμος και πέταξε τον φάκελο.

Στην επιστολή που είχε γραφτεί με κόκκινο μελάνι εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις την ιδιοκτήτρια και τις υπαλλήλους, καταλήγοντας: «ποια θα είναι η επόμενη; Μάντεψε…».

Ο 36χρονος, ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και εργαζόμενη στο εν λόγω κομμωτήριο, χθες κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ομολόγησε την πράξη του, δήλωσε μετανιωμένος αλλά ζήτησε να πει τον δικό του…πόνο και το πόσο έχει υποφέρει στη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι για τον εμπρησμό χρησιμοποίησε τέσσερα γκαζάκια τα οποία τοποθέτησε μπροστά από την τζαμαρία του καταστήματος και αφού τα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό, πυροδότησε τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Από την έκρηξη και τις φλόγες το κομμωτήριο υπέστη σημαντικές ζημιές, ενώ φθορές προκλήθηκαν και στους επάνω ορόφους.

Ο 36χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Γιώργο Γερωνυμάκη, στην υπόθεση υπάρχει σοβαρό ψυχιατρικό υπόβαθρο το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω και να ληφθεί υπόψη. Ήδη προσκομίστηκαν κάποια σχετικά ιατρικά έγγραφα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει