«Απέδωσαν οι κόποι για έναν μεγάλο ΟΦΗ»

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

214

Τις… Αλκυονίδες μέρες, εν μέσω φθινοπώρου, απολαμβάνει η οικογένεια του ΟΦΗ, εξαιτίας φυσικά της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ που υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον για τη μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, η οποία ταλαιπωρήθηκε σε διοικητικό επίπεδο τα τελευταία (πολλά) χρόνια.

Το έδαφος είναι πλέον στρωμένο για την έλευση του Μιχάλη Μπούση, τον οποίο ανυπομονούν να γνωρίσουν και να του σφίξουν το χέρι, οι άνθρωποι που πάσχισαν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα αλλά και ο απλός κόσμος που δεν έπαψε στιγμή να ανησυχεί για την επόμενη μέρα της.

«Χρωστάγαμε στον ΟΦΗ και γι’ αυτό αποφασίσαμε να ασχοληθούμε. Η ομάδα αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας αλλά και στις επιτυχίες μας. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον πάμε εκεί που του αξίζει. Ο κ. Μπούσης είναι έτοιμος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για το καλό του ΟΦΗ».

Με τα χαρακτηριστικά αυτά λόγια, ο Ηλίας Πουρσανίδης έδωσε στη Γενική Συνέλευση το στίγμα των προθέσεων των στενών συνεργατών του ομογενή επιχειρηματία που απαρτίζουν και τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Σοφότεροι φυσικά θα γίνουμε όλοι, με την άφιξη του κ. Μπούση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν ο ίδιος αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το φιλόδοξο πλάνο που έχει εκπονηθεί για την ομάδα.

Στηρίζουν οι οργανωμένοι

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, εκφράζουν την απόλυτη στήριξή τους στον Μιχάλη Μπούση. Παράλληλα ευχαριστούν την απερχόμενη διοίκηση για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε να κρατήσει όρθια την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Κρητών» και των «Snakes», αναφέρει τα εξής:

«Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ μας, ιστορική μέρα και για τους φιλάθλους και οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας βλέποντας ότι οι κόποι, τα συλλαλητήρια, ο αγώνας για έναν μεγάλο ΟΦΗ όλη της Κρήτης, επιτέλους απέδωσαν.

Τι κι αν περάσαμε μπόρες και καταιγίδες εμείς ήμασταν πάντα εκεί, εκεί που θα είμαστε και στο μέλλον στηρίζοντας τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με έναν και μοναδικό στόχο: Ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος και να ξαναζήσουμε στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στη μέχρι τώρα διοίκηση που έκανε ότι ήταν δυνατόν, έχοντας εμπόδια από πολλά μέτωπα, να φέρει εις πέρας τα τόσα προβλήματα που προέκυπταν κάθε μέρα, να καταφέρει να μην διαλύσει η ομάδα, να τη βγάλει στη Super League και το καλύτερο, να καταφέρει να παραδώσει την ομάδα σε έναν υγιή επιχειρηματία.

Λαέ του ΟΦΗ αυτό που ήθελες τόσα χρόνια είναι πλέον πραγματικότητα.

«The South Will Rise Again».

«Μπήκε» ο Αραβίδης

Ο Χρήστος Αραβίδης, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακολούθησε κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα και υπολογίζεται για το αυριανό φιλικό με τον Εργοτέλη στο ΒΑΚ. Αντίθετα, οι Παπάζογλου και Μπολάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Βουό βρίσκεται με άδεια στην Πορτογαλία για οικογενειακή του υπόθεσ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει