ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ: Τι κρύβει ο εμπρησμός στο κομμωτήριο

1.689

Οικονομικές ή προσωπικές διαφορές διερευνά η Αστυνομία εάν κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό κομμωτηρίου στην περιοχή του Μασταμπά, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Το εντυπωσιακό είναι όπως είδαν από το βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους πυροσβέστες και αστυνομικοί ότι η ποσότητα της εύφλεκτης ύλης που χρησιμοποιήθηκε θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές σε όλο οίκημα στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται το κομμωτήριο, ευτυχώς όμως οι όποιες ζημιές περιορίστηκαν κυρίως στην επιχείρηση ιδιοκτησίας μιας 33χρονης.

Ο εμπρησμός σημειώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κομμωτήριο επί της οδού Πετρακογιώργη στο Μασταμπά, στο Ηράκλειο. Η φωτιά εκδηλώθηκε αφού εξερράγησαν τα  γκαζάκια οικιακής χρήσης, που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του κομμωτηρίου.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 5 άνδρες που μέσα σε 40 λεπτά έσβησαν τη φωτιά. Στην επιχείρηση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και στην τέντα, ενώ οι φλόγες απείλησαν την πολυκατοικία. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει