Από το ξενοδοχείο στο χειρουργείο ανήλικος ξενοδοχοϋπάλληλος στα χεριά του διευθυντή!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥ

1.314

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα σε δωμάτιο της ξενοδοχειακής μονάδας από τον διευθυντή προσωπικού και δύο ακόμα εργαζόμενους. Ο 17χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ σε βάρος των τριών υποβλήθηκε μήνυση.

Την υπόθεση παρακολουθεί στενά και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για το σοβαρό περιστατικό μετά την ενημέρωση που είχε από συγγενικά πρόσωπα του τραυματία. Ο ένας εκ των τριών καταγγελλόμενων συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αρνείται ότι χτύπησε τον 17χρονο.

«Κεραυνοβολημένος» από το περιεχόμενο της βαρύτατης καταγγελίας εμφανίζεται στην «Π» ο διευθύνων σύμβουλος της ξενοδοχειακής μονάδας. «Αν αποδειχτεί ότι έχει βάση η καταγγελία, θα είμαι αμείλικτος» διαμήνυσε. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις διαρκούσης της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας, επισήμανε ωστόσο ότι το προφίλ των τριών καταγγελλόμενων απέχει έτη φωτός από τέτοιες ακραίες και βίαιες συμπεριφορές.

«Και εμείς θέλουμε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια» επισήμανε ενώ ανέφερε ότι από την πλευρά τους θα επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή με τον 17χρονο και την οικογένειά του, ευχόμενοι να κυλήσουν όλα ομαλά σε σχέση με την υγεία του.

Την προανάκριση για την σοβαρότατη καταγγελία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος είχε απολυθεί δύο-τρεις ημέρες πριν από το ξενοδοχείο. Κάποιες πηγές από το χώρο του ξενοδοχείου αναφέρουν ότι ο ανήλικος είχε ζητήσει να παραμείνει δύο-τρεις ημέρες ως φιλοξενούμενος για προσωπικούς του λόγους.

Το απίστευτο συμβάν έγινε, με βάση τα όσα αναφέρονται, αργά προχθές τη νύχτα. Μία παρεξήγηση που δεν έχει διευκρινιστεί οδήγησε την κατάσταση εκτός ελέγχου. Καταγγέλλεται ότι τρεις, ανάμεσα στους οποίους και ο διευθυντής προσωπικού, άρχισαν να χτυπούν τον 17χρονο, τον οποίο τελικά οδήγησαν σε ένα δωμάτιο προκειμένου να μην τους πάρουν χαμπάρι οι πελάτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΗ «οι τρεις άντρες κατάφεραν βίαια και ύπουλα χτυπήματα στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα του 17χρονου. Το μένος τους ήταν τόσο έντονο, που επειδή ο ανήλικος εργαζόμενος «έκανε φασαρία» τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες τους ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση ΣΟΚ μπήκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος, με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος 3 ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Άμεσα, όμως ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία, με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί, ο 17χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει 3 ενήλικες άντρες, ως δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου στον Πρόεδρο του ΕΚΗ, ένας από τους δράστες φέρεται να είναι στέλεχος της Δ/νσης Προσωπικού του ξενοδοχείου, που μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο.

Το ΕΚΗ καταδικάζει το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και καλεί την Δ/νση του ξενοδοχείου και εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους ενεπλάκησαν στην επίθεση εις βάρος του ανήλικου εργαζομένου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει