Νέο τετράστερο στο Μπαλί

3.724

Καινούργιο ξενοδοχείο 4 αστέρων θα λειτουργήσει στο Μπαλί.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή και λειτουργία τετράστερου ξενοδοχείου ιδιοκτησίας της ATALI HOTELS Α.Ε., στη θέση Φουρνοκέφαλο, έξω από τον οικισμό Μπαλί στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με το Tornos.gr, “Η συνολική δυναμικότητα της μονάδας είναι 194 κλίνες, οι οποίες αναπτύσσονται σε 72 δωμάτια σε 3 πτέρυγες. Οι πτέρυγες θα διαθέτουν υπόγειο, ισόγειο και όροφο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ιδιοκτησίας της εταιρείας ATALI HOTELS A.E., θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 14398.34m2.

Το γήπεδο της εγκατάστασης είναι επικλινές, κλίσης περίπου 19% σε απόσταση περίπου 500μ από τη θάλασσα. H πρόσβαση στη μονάδα θα γίνεται από ιδιωτική οδό μονής κατεύθυνσης που εξυπηρετεί το οικόπεδο. Ανατολικότερα της οδού, υπάρχει δημοτική οδός μονής και δημοτική οδός διπλής κατεύθυνσης πλάτους 8,00μ. για την πρόσβαση στη ξενοδοχειακή μονάδα.

Η απόσταση του οικοπέδου από τα όρια του οικισμού Σίσες ανέρχεται στα 10 χλμ., 5 χλμ. από τη Σκεπαστή, 8,5 χλμ. από το Πάνορμο και 7,5 χλμ. από το Πέραμα.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μία κεντρική αίθουσα υποδοχής με υπόγειο που συνδέει τις πτέρυγες Α και Β. Θα κατασκευαστεί ένα εστιατόριο, δύο πισίνες, μία παιδική και μία κανονική, ένα υπαίθριο μπαρ στον χώρο της κεντρικής πισίνας καθώς και δύο γήπεδα στη δυτική πλευρά του οικοπέδου, ένα γήπεδο τένις και ένα γήπεδο βόλεϊ.

Για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου προτείνεται να κατασκευαστούν παρτέρια όπου θα φυτευτούν καλλωπιστικά φυτά, ενώ παράλληλα όλες οι εκτάσεις που είναι ελεύθερες θα φυτευτούν με δέντρα, καλλωπιστικά φυτά και χλοοτάπητα. Θα φυτευτούν πορτοκαλιές, λεμονιές, ροδιές, ελιές, βερικοκιές, διάφοροι θάμνοι και καλλωπιστικά φυτά. Επίσης θα φυτευτεί χλοοτάπητας σε μικρή έκταση.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί εποχιακά από Απρίλιο έως Οκτώβριο”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει