Ξεκινά σήμερα το τουρνουά “Βασίλης Παδουβάς”

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΔΚΑΚ • EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ

143

Αρχίζει σήμερα στο κλειστό “Δύο Αοράκια” και ολοκληρώνεται την Κυριακή το 6ο τουρνουά μπάσκετ “Βασίλης Παδουβάς”. Ένα τουρνουά που διοργανώνει για 3η χρονιά ο ΟΦΗ και συμμετέχουν ΟΦΗ, Δειλινό, Εργοτέλης και Πεδιάδα.

Το πρόγραμμα

ΣΗΜΕΡΑ

Δειλινό-Πεδιάδα, 4 μ.μ.

ΟΦΗ-Εργοτέλης, 7 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ (16 Σεπτεμβρίου)

Μικρός Τελικός, 5 μ.μ.

Τελικός του τουρνουά, 7 μ.μ.

 

Ξανά στον ΟΦΗ ο Πρωτογεράκης

Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Πρωτογεράκη. Ο 21χρονος αθλητής επέστρεψε στον ΟΦΗ ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο “Ηράκλειο”.

Μεγάλο τουρνουα Streetball διοργανώνει ο ΓΑΣ Μεσσαράς στην Κεντρική Πλατεία Μοιρων την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου για όλες τις ηλικίες. Το τουρνουά διοργανώνεται στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Στο “Ηράκλειο” (εφηβικό) θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο ταλαντούχος αθλητής της Νεάπολης Γκετιάν Σιτάνι. Στο “Ηράκλειο” επέστρεψε ο ταλαντούχος Καθαράκης (ήταν στον Ηρόδοτο).

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα εφηβικά τμήματα του Ρέθυμνο BC και της Αναγέννησης συναντήθηκαν στην διάρκεια της προετοιμασίας τους στο Ρέθυμνο και έπαιξαν δυνατά φιλικά.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης, με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση των φιλικών, αλλά και την φιλοξενία που είχαν.

 

Σχολή διαιτησίας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης διοργανώνει σχολή διαιτησίας, προκειμένου ν’ αναδείξει νέους ταλαντούχους διαιτητές που θα ενισχύσουν τη δύναμή του.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το β’ 10ήμερο του Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσουν δύο περίπου μήνες. Οι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν θεωρητικά μαθήματα κανονισμών αλλά και πρακτικά μαθήματα σε γήπεδο μπάσκετ. Αυτά θα πραγματοποιηθούν σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι προκειμένου να γίνει ευκολότερη η παρακολούθηση.

“Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα ή στο email του Συνδέσμου info@sudkak.com).

Μαχαιριανάκης Μιχάλης: 6936-852888

Καρανικόλα Αλεξάνδρα: 6983-871448

Χριστινάκης Νώντας: 6979-983870 (Χανιά-Ρέθυμνο)”, αναφέρει ανακοίνωση του συνδέσμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει