Περιμένει το «σωσίβιο» από την ΕΡΤ ο Ηρόδοτος

ΣΗΜΕΡΑ Η Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

189

Τρέχουν καθημερινά οι εξελίξεις στον Ηρόδοτο, με τη δεδομένη όπως φαίνεται μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τις 30 Σεπτεμβρίου ή ακόμα καλύτερα για τις 7 Οκτωβρίου, να λειτουργεί ευεργετικά για το ιστορικό σωματείο της Αλικαρνασσού.

Οι άνθρωποι της ομάδας και πρωτίστως ο Στέλιος Σωκιανός, δίνουν ένα μεγάλο καθημερινό αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το κεφάλαιο των 300.000 ευρώ που είναι απαραίτητο για να μπει η ομάδα στις ράγες της Β’ Εθνικής.

Με αγωνία αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Πολιτείας, για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας με την ΕΡΤ, το οποίο θα αποφέρει ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «σωσίβιο» για τον Ηρόδοτο -και όχι μόνο φυσικά- το οποίο, σε συνδυασμό με τη βοήθεια των επιχειρηματιών που έχουν ευαισθητοποιηθεί, θα καλύψει τις ανάγκες της ΠΑΕ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Σήμερα εξάλλου (6μμ), θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Νέας Αλικαρνασσού, όπου θα επισημοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων του Ερασιτέχνη από τον Νίκο Παναγιωτάκη.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι:

1) Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού περιόδου 2016-17 και 2017-18

2) Αρχαιρεσίες για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και λοιπών οργάνων του συλλόγου.

3) Προτάσεις – Επερωτήσεις

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα μέλη, σύμφωνα με την κατάσταση παρουσίας μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ. Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 7 την ίδια ημέρα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει