επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

156

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά. Μεγάλη γιορτή σήμερα, του Τιμίου Σταυρού. Να ζήσουν οι Σταύροι, οι Σταυρούλες…

Ο ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ είπε τι έπρεπε να γίνει στο Μάτι για να σωθούν ζωές. Και με τα… πόδια κάποιοι να έφευγαν θα είχαν σωθεί. Αλλά ποιος να το είχε σκεφτεί;

ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ αν ισχύει το επιχείρημα της κυβέρνησης για την έλλειψη ρυμοτομίας και την ύπαρξη αυθαιρέτων, ο κ. Συνολάκης απάντησε ότι «μπορεί να ισχύει το ζήτημα της ρυμοτομίας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όταν έχει έχεις ένα τέτοιο φαινόμενο ενημερώνεις τους ανθρώπους».

ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ κι αυτό το κόμμα. Ορκίζονται και πίνουν νερό στο όνομα του Καραμανλή οι Καμμενος, Παπακώστα και Αντώναρος. Και ο πρώην πρωθυπουργός παρότι ακόμη βουλευτής της ΝΔ δεν αντιδρά.

ΛΟΓΙΚΟ βέβαια. Γιατί εάν κάνει τώρα μια δήλωση τριών γραμμών τότε θα πρέπει να κάνει αγρανάπαυση για 9 επιπλέον χρόνια. Δεν πειράζει, το κοινοβούλιο θα τον πληρώνει.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είδε τον Θεοδωράκη πριν δυο μέρες. Λες να τον πάρει στη ΝΔ; Προς το παρόν όχι…

ΕΧΕΙ και το Ποτάμι θέμα τώρα που δεν πήρε τον Θεοχάρη πίσω; Αλλά θα μου πεις έκανε μεταγραφή σοκ με τον…Χειμωνά.

ΤΟ ΤΑΒΑΝΙΑΣΕ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την πρόταση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, να ξεκινούν τα μαθήματα στις 9 το πρωί. Ο δήμαρχος προχωράει ακόμα ένα βήμα παραπέρα από τον υπουργό, προτείνοντας να αρχίζουν τα μαθήματα στις 10 το πρωί! Γιατί όχι 11;

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η ευθεία επίθεση κατά του ειδικού εκκαθαριστή που έχει ορισθεί για την ΕΛΒΟ και την οποία εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος; Οι παρεμβάσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ στο θέμα είναι εντυπωσιακές, ιδίως μετά το “κάλεσμά” του προς τους δημοσιογράφους να διερευνήσουν τον ρόλο του ειδικού εκκαθαριστού!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ πιο περίεργες οι διαρκείς παρεμβάσεις του ΥΕΘΑ, δεδομένου ότι θεσμικώς, το ΥΠΕΘΑ δεν έχει κανέναν λόγο στην διαδικασία εκκαθαρίσεως της ΕΛΒΟ, επειδή αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών.

ΣΤΑ ΥΨΗ οι αγορές των αυτοκινήτων. Παρατηρώντας τον αριθμό των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων τον Αύγουστο, με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, διαπιστώνεις μια τρομερή αύξηση με +50,3% από τον αντίστοιχο μήνα του 2017, που δεν δικαιολογείται εύκολα, διότι δεν αυξήθηκαν τα εισοδήματα των Ελλήνων. Τι συνέβη; Μάλλον έχει να κάνει με τα τρικ που αξιοποίησαν οι εταιρείες ενόψει των αυξήσεων που έρχονται.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μουσείο η Αγιά Σοφιά σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Τουρκίας. Ένα πρόβλημα λίγότερο για μας.

ΜΕΤΑ από τέτοια κατολίσθηση το μοναδικό ναυάγιο που θα επισκεφτώ θα είναι μπαρ. Στο άλλο κινδυνεύεις.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει