Επαφές Μιχελογιαννάκη με συλλόγους

150

Συναντήσεις με εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων Μαλίων και Καλού Χωριού πραγματοποίησε ο  βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης.

Στην πρώτη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλίων, κ. Πετειναράκης Γιάννης, και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Λιλέ Μαρία, οι οποίοι ενημέρωσαν τον βουλευτή για τα προβλήματα τις περιοχής και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας, όπως την έλλειψη παιδικής χαράς, την υπολειτουργία των γηπέδων της περιοχής το πρόβλημα με τις «γουρούνες», την έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής, και την ηχορρύπανση.

Επίσης, αναφέρθηκαν στην καθαριότητα, στην συντήρηση των σχολείων, στην έλλειψη κυλικείου στο μινωικό ανάκτορο και στη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου.

Παράλληλα, τέθηκαν και τα θέματα του παραλιακού μετώπου και εν γένει του σχεδίου πόλεως των Μαλίων και το ζήτημα της παραχώρησης του λιμανιού των Μαλίων από τον ΕΟΤ στον Δήμο για την κατασκευή μαρίνας.

Στη συνέχεια, κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Καλού Χωριού συζήτησαν την ανάγκη εξασφάλισης κονδυλίων για τον περιβάλλοντα χώρο του νέου γηπέδου 7Χ7 που βρίσκεται υπό κατασκευή και την ανάγκη δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου. Τέλος, συζητήθηκε το θέμα συντήρησης σημαντικών, για την περιοχή κατασκευών, όπως οι ανεμόμυλοι, η γέφυρα και τα εξωκκλήσια της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει