Αλλάζει όψη το γήπεδο του Αλμυρού

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

109

Τις εργασίες τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αλμυρού επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Δράκο Μαρή, καθώς και τα στελέχη της ομάδας Γιώργο Κατσαμάνη και Νίκο Πατραμάνη.

Το έργο, προϋπολογισμού 227.850 ευρώ (χρηματοδοτείται φυσικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), έχει ως στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μαλεβιζίου.

«Βελτιώνουμε τις συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, καλλιεργούμε συνθήκες έτσι ώστε τα νέα παιδιά του τόπου μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και συνεργαζόμαστε αρμονικά με τα πολλά και αξιόλογα αθλητικά σωματεία του Μαλεβιζίου, μεγιστοποιώντας τη δυναμική αυτής της προσπάθειας.

Με χαροποιεί το γεγονός ότι καταφέρνουμε θετικά αποτελέσματα και σε αυτόν τον τομέα και βασικός μας στόχος παραμένει το να καλλιεργήσουμε την φιλοσοφία ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Με έργα όπως αυτό, αναβαθμίζουμε αισθητά τους αγωνιστικούς χώρους και δίνουμε τη δυνατότητα στις τοπικές ομάδες, να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τους αντιδημάρχους Δράκο Μαρή και Άρη Σαλούστρο, να συγχαρώ τα μέλη των Διοικήσεων των ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και φυσικά τα στελέχη του Δήμου μας, που για μια ακόμα φορά πέτυχαν το ιδανικό αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Μαμουλάκης.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και είναι πολύ πιθανό, το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι (23/9) ο Αλμυρός να το δώσει στη φυσική του έδρα και όχι στην Τύλισο, όπως έγινε στην πρεμιέρα.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει