Με 10 ευρώ τα παιδιά στο ντέρμπι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΥΣΗ

173

Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ κινούνται πλέον άπαντες στον ΟΦΗ, με τον κόσμο, την πρώτη μέρα κιόλας της διαδικτυακής κυκλοφορίας των εισιτηρίων, να δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο και χθες, οι περισσότεροι φίλαθλοι προτίμησαν να πάνε στα γραφεία της ΠΑΕ στο «Γεντί Κουλέ» για να κάνουν την αγορά τους και η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκαν (μαζί με τους υπαλλήλους) αρκετά, αφού το σύστημα δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς… Αντίθετα, όσοι επέλεξαν την εύκολη λύση της έκδοσης εισιτηρίου από το σπίτι τους, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί από σήμερα, προκειμένου ο κόσμος να εξυπηρετηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μάλιστα με χθεσινή της απόφαση και μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Γιώργου Αλετρά, η ΠΑΕ ικανοποίησε την επιθυμία των φιλάθλων για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά μέχρι 12 ετών, θα μπορούν με 10 ευρώ να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, από όλες τις θύρες του γηπέδου.

Η έκδοση του παιδικού εισιτηρίου, είναι φυσικά εφικτή και από την πλατφόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Η ιδιομορφία του γηπέδου μας, δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να κάνουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θεωρούμε ότι τα παιδιά, οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας, με την καλή διάθεση από όλους μας, δεν θα πρέπει να λείπουν από τα μεγάλα παιχνίδια, γιατί μέσα από αυτά, θα γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, τρεις ακόμα μέτοχοι παραχώρησαν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πια στους 25. Οι νέοι μέτοχοι που υπέγραψαν είναι για λογαριασμό των ΚΤΕΛ Ηρακλείου ο κ. Βουλγαράκης, ο κ. Μαρμαράς (Κρεατοεμπορική) και ο κ. Μωραϊτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έγιναν οι πρώτες ενέργειες από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία προκειμένου να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά την αλλαγή σελίδας. Στα αγωνιστικά, ο Μεγιάδο ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει