Διαιτητής δίνει μάχη για τη ζωή του

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

269

Σοκ στην ελληνική διαιτησία. Ο Νίκος Ντοσίδης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τεστ που έγιναν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του σεμιναρίου των επίδοξων διαιτητών της Γ’ Εθνικής και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διαιτητής του Συνδέσμου Θράκης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ευτυχώς είχε προβλεφθεί από την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει κινητή μονάδα στο χώρο που διεξάγονταν τα τεστ, διότι σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να επέλθει το μοιραίο.

Δεν αποκλείεται μία ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, να έπαιξε ρόλο στο επεισόδιο.

Να τονιστεί ότι οι διαιτητές περνούν από καρδιολογικές εξετάσεις και υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι μπορούν να συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ.

Μετά από αυτό το δυσάρεστο συμβάν και με την ευχή ο νεαρός διαιτητής να κερδίσει τη μάχη, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τη διακοπή του σεμιναρίου, το οποίο θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου.

«Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ’ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει