ΤΟΠΙΚΟ

169

A1

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στους ανθρώπους της Τυλίσου, η πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Στόχος στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν η νίκη, ωστόσο στο τέλος της ημέρας η «λευκή» ισοπαλία δεν είναι αρνητική, όπως τονίζει ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Φιολιτάκης: «Σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη αλλά κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως και ο αντίπαλος.

Όταν βέβαια δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, καλό είναι να μην το χάνεις. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και στην έδρα μας τουλάχιστον θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Ανθεστίωνα. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή για 5η χρονιά, του Νίκου Μεμοτσέλα.

 

A2

Την εντυπωσιακή πρεμιέρα της Δαμάστας στο πρωτάθλημα της Α2 (8-1 τον Ηρακλή Ν.), παρακολούθησε από κοντά ο γνωστός προπονητής Γιώργος Μεταξαράκης.

Ο διευθυντής της ακαδημίας της MTV Στουτγκάρδης, φιλοξενήθηκε από τον πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη και εντυπωσιάστηκε από τα βήματα προόδου της ομάδας και την οργάνωσή της.

Στα σκαριά μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται και μία συνεργασία -αδελφοποίηση των δύο συλλόγων που μόνο οφέλη θα έχει για τη Δαμάστα, σε θέματα τεχνογνωσίας και όχι μόνο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει