Το μήνυμα του Μπούση στον κόσμο για τη νέα εποχή

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

345

Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις και ο Μιχάλης Μπούσης επέλεξε μια φωτογραφία για να στείλει το μήνυμα του στον κόσμο του ΟΦΗ για την νέα, δική του εποχή που έρχεται.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ανέβασε χθες στον λογαριασμό του στο Instagram  για πρώτη φορά μια φωτογραφία από την θύρα 4 στο περσινό ντέρμπι με τον Άρη.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη επαφή του κ. Μπούση με την ομάδα του Ηρακλείου, με την κίνηση του αυτή να λέει πολλά, αφού ουσιαστικά προαναγγέλλει την ανάμειξή του στα διοικητικά.

Ο Μιχάλης Μπούσης έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα ποσοστό 60% των μετοχών, ετοιμάζεται να εισέλθει στον ΟΦΗ και να εφαρμόσει το πλάνο το οποίο παρουσιάστηκε στους περισσότερους μετόχους από τους Γιάννη Σαμαρά, Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Το θέμα της μεταβίβασης βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων που συντάσσουν τα σχετικά έγγραφα και δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί και μέσα στην εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αν γίνει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο κ. Μπούσης να βρίσκεται το Σάββατο στο Ηράκλειο. Εξάλλου είναι πολύ πιθανό άμεσα να συγκληθεί το Δ.Σ για να διευκολύνει τις εξελίξεις να υποβάλει την παραίτησή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει