ΟΦΗ: Τα sos για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ • Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

293

Πολλά ήταν τα προβλήματα σε σχέση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο εφαρμόστηκε δοκιμαστικά για πρώτη φορά στον φιλικό αγώνα του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Προβλήματα που είχαν ως συνέπεια να δημιουργηθούν ουρές, καθυστερήσεις και εν τέλει κάποιοι από τους φιλάθλους να μην εξυπηρετηθούν και να φύγουν, κάποιοι άλλοι να μπουν με καθυστέρηση στο γήπεδο ενώ υπήρξε και κόσμος που από ένα σημείο και μετά μπήκε με εντολή της διοίκησης η οποία άνοιξε τις πόρτες.

Ήταν η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε το μέτρο και τα προβλήματα προέκυψαν είτε γιατί υπήρχε κόσμος που πήγε απροετοίμαστος χωρίς να έχει μαζί του τα στοιχεία του ΑΜΚΑ και της Αστυνομικής Ταυτότητας είτε γιατί κόλλησε το σύστημα και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει.

Στην ΠΑΕ αναγνώρισαν ότι υπήρχαν αστοχίες (χθες μάλιστα η διοίκηση με ανακοίνωση ζήτησε συγγνώμη) και στο πλαίσιο αυτό άνοιξαν τις πόρτες ενώ το ματς είχε ήδη ξεκινήσει αλλά από την άλλη έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι πολύς κόσμος επέλεξε να πάει στο γήπεδο την τελευταία στιγμή χωρίς να έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του.

Δημιουργήθηκε επίσης μπέρδεμα με τα διαρκείας καθώς η ΠΑΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο την ημέρα του αγώνα χωρίς να ενημερώσει έγκαιρα ώστε οι φίλαθλοι να μην περιμένουν άδικα.

 

Τι θα ισχύσει με ΠΑΟΚ

Αν το ματς με τον Πλατανιά ήταν φιλικό και τα λάθη συγχωρούνται ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι επίσημος και θα ισχύσουν συγκεκριμένα πράγματα. Καταρχάς τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν σήμερα και οι τιμές τους θα είναι 15 ευρώ για τις θύρες 1-4-5, 25 ευρώ για την θύρα 8 και 30 ευρώ για τις θύρες 2-3-7 ενώ παιδικό εισιτήριο δεν θα υπάρχει.

Το πιο βασικό είναι ο κόσμος να κάνει την αγορά του εισιτηρίου από το διαδίκτυο από την πλατφόρμα που υπάρχει στο σαιτ  της ΠΑΕ. Έτσι θα αποφύγει την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Όσοι δεν μπορούν να αγοράσουν από το διαδίκτυο θα πρέπει να πάνε στα γραφεία της ΠΑΕ από σήμερα μέχρι και την παραμονή του αγώνα.

Θα λειτουργούν 2 ταμεία (από 9πμ-2.30μμ και από 6μμ-8μμ) για την εξυπηρέτηση του κόσμου και θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Όσοι επιλέξουν να πάρουν το εισιτήριό τους την ημέρα του αγώνα το πιθανότερο είναι ότι θα ταλαιπωρηθούν εκτός κι αν πάνε τουλάχιστον δυο ώρες νωρίτερα στο γήπεδο. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν 4 ταμεία για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Οι κάτοχοι των διαρκείας δεν χρειάζεται να φέρουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αστυνομική Ταυτότητα αλλά από την ΠΑΕ έγινε γνωστό  ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα εκδίδονται διαρκείας οπότε όσοι θέλουν να αγοράσουν μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει