ΕΠΟ: Άκυρο το συμβόλαιο του Λάζαρου με την ΑΕΚ

128

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απεφάνθη χθες ότι το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι άνευ ισχύος, επειδή ούτε επικυρώθηκε, ούτε κατατέθηκε από την Ένωση.

Ως εκ τούτου απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ για καταβολή αποζημίωσης, τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από τον Ολυμπιακό (315.666,66 ευρώ), όπου συνεχίζει την καριέρα του ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Αναφορικά με το σκέλος ενδεχόμενων ποινών προς τους «ερυθρόλευκους» και τον διεθνή άσο, αλλά και προς την Ένωση, αφού προσφυγή έχει καταθέσει και η πειραϊκή ομάδα, η Επιτροπή δήλωσε αναρμόδια και παρέπεμψε την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής, η ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε ότι δεν εξεπλάγη καθώς «η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές» και υπογραμμίζει ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο θα επιλύσει την διαφορά με εφαρμογή των κανόνων δικαίου.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ έχει ζητήσει απαγόρευση συμμετοχής του ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες για 6 μήνες και επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για δύο μεταγραφικές περιόδους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει