επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

172

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή (σχολική) χρονιά. Το πρώτο κουδούνι ηχεί σήμερα και στέλνει… κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Από μαθητές μέχρι γονείς.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Παιδείας υπόσχεται ότι τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές στα θρανία. Για να δούμε…  Να δούμε όχι μόνο τα βιβλία αλλά και τα κενά. Διότι «παίζει» να έχουν ξεχάσει και κάποια σχολεία.

ΧΡΟΝΙΑ πολλά και στην Ευανθία που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή.

Η ΜΕΡΑ πάντως είναι περίεργη, καθώς είναι και η μαύρη επέτειος των Δίδυμων Πύργων. Δεκαεπτά χρόνια από  την ημέρα που άλλαξε βίαια ο κόσμος.

ΣΤΑ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ, ακόμα ζούμε τα απόνερα των επεισοδιακών εγκαινίων της ΔΕΘ. Μια ΔΕΘ που τη λες και μπαλάτη!

Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τους άνδρες των ΜΑΤ που φώναζαν τους διαδηλωτές «Βούλγαρους» σαν τους χουλιγκάνους από το απέναντι πέταλο!

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ της νέας Τούμπας ήταν η εξαγγελία Τσίπρα που άγγιξε περισσότερο από κάθε άλλη τις ευαίσθητες χορδές των Θεσσαλονικέων.

ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ του ΠΑΟΚ ανέλαβε να φτιάξει ο Καμμένος. Όχι μόνος του φυσικά, με τη Νοτοπούλου και την Κόλλια Τσαρουχά!

ΕΒΑΛΕ γκολ ο Τσίπρας ή θα του γυρίσει αυτογκόλ στις καθυστερήσεις;

ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ τα συνολάκια στη ΔΕΘ ήταν pret a porter! Έγραψαν στο φακό και αποτυπώθηκαν στο μυαλό του φιλοθεάμονος κοινού.

Η ΙΤΑΛΙΚΗ κυβέρνηση επιστρέφει στον συντηρητισμό, καθώς αποφάσισε το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Το επιχείρημα είναι ότι η κυριακάτικη εργασία καταστρέφει τις οικογενειακές αξίες.

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ την εγκατέλειψε ο σύντροφος της; Ο γάμος είχε κλειστεί στη μαγευτική Σαντορίνη και είχε προπληρωθεί με 22.000 ευρώ. Οπότε η αλλοδαπή νύφη, που δεν είχε καμία διάθεση να χάσει τα λεφτά, πήγε στο ηφαιστειογενές νησί και παντρεύτηκε τον… εαυτό της! Και στα δικά μας οι ελεύθερες.

ΕΝΤΟΝΟΣ προβληματισμός στην Σκανδιναβία από την απειλητική άνοδο της ακροδεξιάς στην Σουηδία. Να δούμε τώρα πώς θα συμπεριφερθεί στους κλυδωνισμούς το σουηδικό μοντέλο…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει