Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

286

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ηρακλείου στο νέο Κύκλο Μαθημάτων, με θέμα: «Υγεία  και Προληπτική Ιατρική».

Στόχος του νέου αυτού κύκλου μαθημάτων είναι, οι συμμετέχοντες να μάθουν πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής, όπως είναι η μη προσεγμένη διατροφή, η καθιστική και αγχώδης ζωή, η απουσία σωματικής άσκησης, η επιβάρυνση του περιβάλλοντος κ.α., αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την υγεία μας.

Στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί να διδάξουν καταξιωμένοι γιατροί, οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες σε εκλαϊκευμένη γλώσσα, την πλέον έγκυρη επιστημονική  γνώση και τα πιο πρόσφατα ιατρικά δεδομένα τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και των θεραπειών.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την 1η Οκτωβρίου, και θα ολοκληρωθούν σε οχτώ εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντας τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό  παρακολούθησης.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά.  Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει