Ο Σύλλογος Πολυτέκνων στηρίζει τις οικογένειες

211

Στο πλευρό μελών του που έχουν ανάγκη βρίσκεται ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου, που ανακοινώνει στα μέλη του και σε όλους τους πολίτες, την έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προφοράς βρίσκεται στον ημιώροφο του νέου ακινήτου μας οδός Στεργιογιάννη 3, όπου συνεχίζεται η προσπάθεια στήριξης των άπορων πολύτεκνων οικογενειών.

Στην νέα αυτή αίθουσα υπάρχουν είδη ρουχισμού, υποδήματα, παιδικά είδη, λευκά είδη,τα απαραίτητα σχολικά εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ιδιαιτέρως για τα παιδάκια που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη του Δημοτικού και προϊόντα μακράς διάρκειας.

«Καλούνται οι άπορες πολύτεκνες οικογένειες που έχουν παιδάκια για την Α’τάξη και εκείνες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης να μας επισκεφτούν,  να δουν και να προμηθευτούν οτιδήποτε είναι αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη και υπάρχει.

Καλούμε επίσης τα μέλη μας που μπορούν, καθώς και όλες τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που επιθυμούν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή να μας επισκεφτούν και να προσφέρουν!Οι ανάγκες μεγάλες σε προϊόντα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη.

Τα γραφεία αναφέρει ο σύλλογος, λειτουργούν καθημερινά από τις 7.00 π.μ έως και τις 14.30 μ.μ,  περισσότερες πληρ. στο τηλ. 2810 255446 και στο SITE».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει