Εβδομάδα που φέρνει εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

ΣΤΟΥΣ 22 ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 60% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

788

Στους 22 έχουν φτάσει μέχρι τώρα οι μέτοχοι οι οποίοι έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους δωρεάν στον Μιχάλη Μπούση. Το Σάββατο ένας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπέγραψε την παραχώρηση των μετοχών στον ομογενή επιχειρηματία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσακαλάκη, επίλεκτο μέλος της ομάδας των 9 επιχειρηματιών που ανέλαβαν τον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2015 και από τους πρώτους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κ. Τσακαλάκης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

“Tόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που ξεκινήσαμε τη δύσκολη προσπάθεια το καλοκαίρι του 2015 από την Γ’ Εθνική, ώστε να  επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για τις εξελίξεις.

Η ομάδα πέτυχε το στόχο και επέστρεψε εκεί που ανήκει, αλλά φαίνεται να βρίσκει ένα αξιόπιστο επενδυτή.

Μετά από έρευνα και ώριμη σκέψη αποφάσισα και εγώ να δωρίσω τις μετοχές μου.

Θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε και να στηρίξουμε τον επιχειρηματία που αναλαμβάνει την ομάδα και να μην κάνουμε τα λάθη τους παρελθόντος και να διώξουμε ανθρώπους, που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον ΟΦΗ μας.

Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια».

Ο Μιχάλης Μπούσης διαθέτει ήδη την πλειοψηφία των μετοχών (έχει το 59% περίπου) και είναι πλέον θέμα χρόνου να προχωρήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους μετόχους φαίνεται ότι η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία και είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να σημειωθούν εξελίξεις.

Παραμένει άγνωστο αν ο κ. Μπούσης έρθει τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο αλλά είναι κάτι που δεν αποκλείεται εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει