Δημιουργική χρονιά για την Ενορία Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή

324

Ξεκινούν σήμερα και θα συνεχίσουν έως τις 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου, για την σχολική χρονιά 2018 – 2019, που θα λειτουργήσουν εντελώς δωρεάν και για έκτη συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά οικογενειών με οικονομικά προβλήματα από Α’ Δημοτικού έως και Γ’ Λυκείου (ενισχυτική διδασκαλία για σχεδόν όλα τα μαθήματα).

Τμήματα ξένων γλωσσών (Αγγλικά και Γερμανικά) για παιδιά Δημοτικού σχολείου.

Παιδική Σύναξη (Κατηχητικό Σχολείο) για παιδιά Δημοτικού σχολείου. Νεανική Σύναξη (Κατηχητικό Σχολείο) για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, δύο τμήματα Βυζαντινής Μουσικής για αρχάριους και προχωρημένους, τμήμα Ευρωπαϊκής Μουσικής-Χορωδία για μικρούς και μεγάλους, δύο τμήματα εκμάθησης κιθάρας για αρχάριους και προχωρημένους, δύο τμήματα εκμάθησης κρητικής λύρας και μαντολίνου για αρχάριους και προχωρημένους, δύο τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για παιδιά Δημοτικού και για παιδιά Γυμνασίου και άνω.

Τμήμα σκάκι για μικρούς και μεγάλους.

Τμήμα κρητικών παραδοσιακών χορών για μικρούς και μεγάλους.

Τμήμα κεντήματος για ενήλικες.

Υπεύθυνοι για τις εγγραφές: Για το Κοινωνικό Φροντιστήριο η κ. Βασιλεία Καμηλάκη, ενώ η κ. Γεωργία Παπαδάκη για τα υπόλοιπα τμήματα δραστηριοτήτων. Η λειτουργία όλων των παραπάνω τμημάτων στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλέσει κανείς στο τηλέφωνο του Ναού 2810 232148 ή να επικοινωνήσει μέσω email: [email protected] , αλλά και μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.inpanagiabentevi.gr.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει