«Σοβαρά για την πρόκριση»

Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟ -ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

222

Από τη Φλώρινα θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές  του υποχρεώσεις ο Εργοτέλης.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες  για το Κύπελλο Ελλάδος στο πλαίσιο της Γ’ φάσης  φέρνει τους “κιτρινόμαυρους”  αντιμέτωπους  την ερχόμενη Κυριακή  με τον Ερμή Αμυνταίου.

Στον Εργοτέλη θέλουν να δουν σοβαρά τον θεσμό του κυπέλλου, καθώς πρόκριση στην επόμενη φάση σημαίνει πως θα βρουν στον δρόμο τους και ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και αυτό θα τον βοηθήσει κυρίως οικονομικά αν του τύχει μια καλή κλήρωση.

«Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια είτε είναι για το κύπελλο είτε για το πρωτάθλημα. Θα πάμε να παίξουμε σοβαρά για την πρόκριση» δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκι Παπαβασιλείου.

Πριν από το ματς κυπέλλου ωστόσο, ο Εργοτέλης έχει ένα ακόμα φιλικό το τελευταίο του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του το οποίο θα γίνει αύριο Κυριακή στις 17:45 στη Νέα Αλικαρνασσό με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό. Το παιχνίδι γίνεται στην Νέα Αλικαρνασσό λόγω έργων στο Παγκρήτιο. Σε αυτό το ματς ο τεχνικός του Εργοτέλη είναι πιθανό να προβάρει το σχήμα ενόψει του αγώνα κυπέλλου.

Σήμερα ο Αγιασμός

Σήμερα στις 9 το πρωί θα γίνει στο Παγκρήτιο προβολή βίντεο  ενώ θα ακολουθήσει ο αγιασμός και η προπόνηση. Στη διάθεση του Νίκι Παπαβασιλείου έχει τεθεί και ο Μανόλης Ροβίθης πέντε μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο έμπειρος παίκτης ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς  και δείχνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει καθώς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον ίδιο αλλά και το ιατρικό τιμ στο κομμάτι της αποκατάστασης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει