Φιλικό δοκιμών στη Νεάπολη για ΠΟΑ, που δημιούργησε οικογενειακή κερκίδα

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ Ο ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΖΑΧΙ

212

Το δεύτερο φιλικό με τον ΟΦΙ δίνει σήμερα στις 17:30 ο ΠΟΑ στη Νεάπολη. Το πρώτο φιλικό είχε γίνει πριν από μερικές εβδομάδες στην Ιεράπετρα με τον ΠΟΑ να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.

Το σημερινό φιλικό είναι ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες. Για τον ΟΦΙ ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Καραϊσκάκης (θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 16:30 στο Παγκρήτιο) όσο και για τον ΠΟΑ που εκτός των άλλων θα δοκιμάσει και τον 22χρονο Αλβανό αμυντικό μέσο Αντμίρ Ζάχι.

Στο μεταξύ οικογενειακή κερκίδα στο γήπεδο του Ατσαλένιου δημιουργεί ο ΠΟΑ. Η ανακοίνωση της ομάδας του προσφυγικού προαστίου αναφέρει: «Ο ΠΟΑ πρωτοπορεί και με πρωταρχικό του μέλημα την υγιή εξέδρα και τη διεξαγωγή των αγώνων σε φίλαθλο πνεύμα, δημιουργεί οικογενειακή εξέδρα στο γήπεδο του Ατσαλένιου! Θα είναι ένας συγκεκριμένος χώρος όπου κάθε οικογένεια θα μπορεί να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Στον ΠΟΑ έχουμε δείξει επανειλημμένως πως αποτελεί ύψιστη σημασία για εμάς το φίλαθλο πνεύμα, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το σωστό ήθος και η εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει