Επί παντός… αθλητικού

186

Ο ΠΟΑ στηρίζει  την ανακύκλωση

Ο ΠΟΑ στηρίζει  την ανακύκλωση

Ο ΠΟΑ στηρίζει την ανακύκλωση και παροτρύνει τους φιλάθλους του να ακολουθήσουν. Όπως ενημέρωσαν και επίσημα οι πράσινοι, μέσω του επίσημου λογαριασμού του ΠΟΑ στο Facebook, πλέον, βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο γήπεδο του Ατσαλένιου έξι κάδοι ανακύκλωσης που θα είναι διαθέσιμοι στον κόσμο, ελπίζοντας πως θα αποτελέσουν το έναυσμα για τα παιδιά και τους γονείς της οικογένειας του ΠΟΑ, για ένα καλύτερο αύριο με οικολογική συνείδηση από όλους. Είναι μία σημαντική κίνηση από τον ΠΟΑ , που σπάνια συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα και αξίζει μπράβο αλλά και μιμητές…

Ν.Μ.

 

Κοντά στον Μπέη

ΟΦΗ ΣΗΜΑΚοντά στον παλαίμαχο Δημήτρη Μπέη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας στέκεται ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΟΦΗ.

Ο Μπέης ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΟΦΗ από το 1973-76 μαζί με Παπαδόπουλο, Μαχλά, Μαραγκουδάκη  και άλλους  έχει πρόβλημα στην μέση του και πρέπει να κάνει επέμβαση στην σπονδυλική στήλη.

Ο παλαίμαχος άσος είναι κάτοικος Αθηνών αλλά χρειάζεται την στήριξη όλων των παλιών αλλά και των νέων «ομιλιτών». Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν  μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Παλαίμαχους του ΟΦΗ…

Ν.Μ.

 

Οι ευχές Τσίπρα  στην Παλαιόχωρα

Αλέξης ΤσίπραςΣτην πρόσφατη επίσκεψη του στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε πάνω σε ποδοσφαιριστές της Παλιόχωρας που κάθονταν σε ένα καφενείο από το οποίο περνούσε και χαιρετούσε τον κόσμο.

Όταν έμαθε ότι είναι ποδοσφαιριστές τους ρώτησε αν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν πάνε για άνοδο, ενώ στη συνέχεια τους ευχήθηκε καλές νίκες.

Να το εκλάβουν αυτό ως θετικό ή αρνητικό στη χανιώτικη ομάδα δεδομένου πως απ` όσα έχει πει ο Αλέξης συνήθως γίνονται τα αντίθετα;…

Ν.Μ.

 

 οι διοικήσεις του Ανδρογέα και ΑΟ Δειλινού υπέγραψαν πρωτόκολλο αδελφοποίησης στο Αρχοντικό της Ροδιάς. 

Συνεργασία Δειλινού και Ανδρογέα

“Με κεντρικό σύνθημα τη βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος, οι διοικήσεις του Ανδρογέα και ΑΟ Δειλινού υπέγραψαν πρωτόκολλο αδελφοποίησης στο Αρχοντικό της Ροδιάς.

“Συνεργασία που ξεκίνησε και θα κλιμακωθεί στην πορεία του χρόνου και αφορά ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προτάσεων για αθλητικά, προπονητικά, οργανωτικά και όχι μόνο, θέματα, έτσι ώστε να αρχίζουν να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοβοήθειας με μοναδικό σκοπό την υγιή ανάπτυξη του αθλήματος.

Άπαντες παρόντες στο κάλεσμα των ομάδων, όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων αντάλλαξαν απόψεις, αναμνηστικά και ευχές για τη νέα περίοδο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπης Μαρκάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Μιχάλης Κανάκης” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

 

η αλλαγή χλοοτάπητα του γηπέδου Δωριέα

Προχωράει η αλλαγή χλοοτάπητα του γηπέδου Δωριέα

Τη Δευτέρα έχουμε τα εγκαίνια του νέου δημοτικού σταδίου Αρκαλοχωρίου όμως σύντομα οι τοπικοί φορείς θα μαζευτούν στο Καστέλλι. Και θα υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το θέμα ανακατασκευής του γηπέδου του Δωριέα που είχε προ μηνών τεθεί από τους παράγοντες της ομάδας στον περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη προχωράει. Μάλιστα προχθές ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας κ. Συριγωτάκης πήγε στο γήπεδο (φώτο) και είδε τις εργασίες αλλαγής του χλοοτάπητα και ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δωριέα κ. Μαντωλαράκη.

Βλέπετε, η Περιφέρεια στηρίζει όλα τα σωματεία.

Α.Π.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει