επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

196

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Μεγάλη γιορτή σήμερα, το Γενέσιον της Θεοτόκου! Εορτάζουν πολλές εκκλησίες σήμερα στην Κρήτη.

ΜΑΖΙ έχει και την εορτή της η Θεσσαλονίκη που υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα και την Αμερική ως τιμώμενη χώρα της έκθεσης. Υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός που μαζεύτηκαν και χιλιάδες αστυνομικοί για να βοηθήσουν στο σκηνικό λατρείας που στήνεται.

ΕΤΣΙ απερίσπαστος και ο Αλέξης Τσίπρας θα πει αυτά που θέλει. Μειώσεις, λεφτά, ανάπτυξη. Εκτόξευση.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ πάντως είναι στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.Με την πομπή του, τις αμαξάρες,τη συνοδεία. Και φυσικά το αεροσκάφος που… θα πωλούσε. Όχι ότι δεν το έκανε καλά. Τότε ήταν που πετούσε πομφόλυγες.

KATA TA ΛΟΙΠΑ η κατάσταση στην χώρα επιδεινώνεται. Τα ομολογα πετάνε, ο δανεισμός τρέχει. Κι οι πολιτικοί μαυρογιαλουρίζουν.

ΚΙ ΑΣ μεταδίδει η ΕΡΤ ότι… θα αναβαθμιστούμε από τον οίκο Moody’s.Μια χαρά παιδιά! Τι είπαμε πως κάνουν τα…εμβόλια; Καλό ή κακό;

ΕΛΠΙΖΩ η επιχείρηση-κατεδάφιση του Δήμου Ηρακλείου να μην μείνει στην… τέντα. Γιατί δεν θα χει ούτε πλάκα ούτε νοημα.

ΧΑΜΟΣ χθες με την ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ, ότι μόνο 5 μέλη της θα μπορούσαν να μπούν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να συναντηθούν με εκπρόσωπο του Γραφείου του πρωθυπουργού, ο Μιχάλης Γιαννακός υποχώρησε και σχολίασε: «Καλώς τότε, ας δούμε την Νοτοπούλου που είναι δυο σε ένα. Και εκπρόσωπος του πρωθυπουργού και υπουργός»!

ΣΙΓΑ, βρε παιδιά, να μην…έγραφε ο Τραμπ «Βόρεια Μακεδονία». Αμερικάνοι είναι. Λιτοί. Σπαρτιάτες σε όλα τους. Μακεδονία πάντως την έχουν αναγνωρίσει οι Αμερικάνοι και ακόμη δεν υπάρχει επισήμως γι’ αυτούς άλλη ορολογία.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ η Νοτοπούλου γιατί ανησυχούσα: Δεν έχω δουλέψει ως καθαρίστρια. Στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου ήμουν, είπε η υφυπουργός.

ΕΙΠΕ επί λέξη: «Η σύμβαση εργασίας στον Δήμο δεν ήταν φωτογραφική. Γνωρίζουμε πως οι Δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Εργάστηκα στο Περίπτερο Τουρισμού. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως καθαρίστρια».

ΤΕΛΙΚΑ, όπως είπε κι ο άλλος: Μέσο πρεπει να εχει κάποιος τελικά, για να εργαστεί ως καθαριστρια  σε αυτή τη χώρα!

ΣΚΛΗΡΟ… ΡΟΚ θα έχουμε στις εκλογές, εάν κρίνω από τις μηνύσεις που άρχισαν να πέφτουν. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη της Νέας Κρήτης. Και προαναγγέλλει κι άλλες νομικές κινήσεις.

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ στον δρόμο και να δεις να… περισσεύουν 1900 ευρώ από το ΑΤΜ. Τα παίρνεις και φεύγεις. Χωρίς να σκεφτείς, ότι κάποιος τα χρειάζεται! Φέρτα πισω!

ΣΤΑ 88 δισ. ευρώ… μειώθηκαν τα κόκκινα δάνεια το τελευταίο διάστημα. Αφού πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί τα περισσότερα, έμειναν κάτι… ψιλά.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει