Ενωμένο το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ

ΝΙΚΗΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ - ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

260

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Γιώργος Τζωρακολευθεράκης παρέθεσε δείπνο σε όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ όπου παρόντες επίσης ήταν όλα τα μέλη και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Βασίλης Ράλλης.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ πορεύεται ενωμένο έχοντας ως γνώμονα την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη των ακαδημιών με στόχο τα επόμενα χρόνια να υπάρξει στελέχωση της πρώτης ομάδας μέσα από αθλητές των τμημάτων υποδομών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ έχει 428 παιδιά στο δυναμικό της, αποτελεί την μεγαλύτερη της Κρήτης και μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Στα τμήματα υποδομής εργάζονται 14 προπονητές.

Ο Γιάννης Κόκκινος, διευθυντής των Ακαδημιών του ΟΦΗ τόνισε: “Θέλουμε να γίνει μια νέα αρχή προκειμένου τα επόμενα χρόνια να δούμε στην πρώτη ομάδα αθλητές από τα τμήματα υποδομής.

Είναι γεγονός ότι ακούγονται καλά λόγια για την Ακαδημία του ΟΦΗ και στόχος μας είναι η βελτίωση του επιπέδου των προπονητών που θα έχει ως στόχο και την βελτίωση των παροχών προς τα παιδιά. Είμαστε η μεγαλύτερη ακαδημία της Κρήτης αλλά και ως όνομα το μεγαλύτερο μέγεθος του νησιού”.

Χθες σε φιλικό αγώνα στα “Δύο Αοράκια” ο ΟΦΗ νίκησε 59-44 το Δειλινό.  10λεπτα: 7-7, 24-18, 43-32 και 59-44.

  • Την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη έστω και σε φιλικό επίπεδο κατέκτησε το Ρέθυμνο κερδίζοντας με 68-66 την Bnei Hertzliya στο διεθνές τουρνουά της Ουγγαρίας που διεξάγεται στην έδρα της Egis Kormend.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει