ΑΠΩΛΕΙΑ: “Σκόνταψε” κι άλλος σε… λεφτά από το ΑΤΜ

875

Κι άλλο περιστατικό με ανάληψη από ΑΤΜ- όπως αυτό που αποκάλυψε η “Π” που καθυστέρησε να “βγάλει” το ποσό της ανάληψης που είχε ζητήσει η δικαιούχος, με αποτέλεσμα να το πάρει περαστικός.

Το σκηνικό όπως γράφει το cretalive, επαναλήφθηκε σε ΑΤΜ άλλου τραπεζικού υποκαταστήματος, λίγο μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου, την περασμένη Πέμπτη.

Ηρακλειώτης μετέβη στο μηχάνημα για να “σηκώσει” τη σύνταξη της συζύγου του – ποσό ύψους 600 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση σημειώθηκε καθυστέρηση που έκανε τον συναλλασσόμενο να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Το υποκατάστημα ήταν σε λειτουργία κι έτσι ο άνδρας μπήκε μέσα για να ζητήσει από κάποιο υπάλληλο να τον βοηθήσει.

Ο άνδρας έφυγε έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα χρειαστεί διάστημα δύο ημερών προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πλεόνασμα, κι αν δηλαδή τα χρήματα αφαιρέθηκαν… στα νούμερα από τον τραπεζικό λογαριασμό, αλλά έμειναν μέσα στο ΑΤΜ.

Προχθές, Τετάρτη, ο Ηρακλειώτης ενημερώθηκε ότι δεν βρέθηκε πλεόνασμα κι έτσι, άρχισαν οι “διαφορετικές” σκέψεις… μήπως δηλαδή, κάποιος βρέθηκε στο σημείο, όσο ο άνδρας βρισκόταν μέσα στην Τράπεζα, βγήκαν τα χρήματα, τα πήρε κι έγινε “καπνός”.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, ενώ ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα συγκλίνουν στο ότι κάποιο άλλο πρόσωπο βρήκε μπροστά του τα 600 ευρώ και… έβαλε το χέρι στο “βάζο με το μέλι”!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει