Αλλαγή στην κυκλοφορία λόγω του 12ου Κνώσιου Ημιμαραθώνιου

100

Λόγω διεξαγωγής αγώνα «12ος Κνώσιος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου», αύριο  Κυριακή, στην πόλη του Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 09:30 έως 12:30 την Κυριακή 09/09/2018, στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Παναγιωτάκη–Ελ. Βενιζέλου από κόμβο Γιοφύρου έως και τη συμβολή της με την οδό Λακωνίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου, κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει