Υπέγραψαν 2 συμβάσεις για την Επισκευή Γυμνασίων

130
Ο κ. Βλαχάκης

Δύο συμβάσεις για την «Επισκευή όψεων Γυμνασίων Δήμου Ηρακλείου» και για τις «Μονώσεις Σχολικών Συγκροτημάτων Δήμου Ηρακλείου» υπεγράφησαν χθες στη Λότζια.

Τις δύο συμβάσεις υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών, παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη.

Στην πρώτη σύμβαση, για την επισκευή των όψεων των γυμνασίων του Δήμου Ηρακλείου, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι της τάξης των 450.000 ευρώ με τελικό ποσό σύμβασης τις 123.391 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων (Σ.Α.Τ.Α.).

Πρόκειται για εργασίες, μετά από μελέτη του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών και Σχολικών Κτηρίων της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, που θα πραγματοποιηθούν σε έξι σχολικά συγκροτήματα της πόλης. Το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Στη δεύτερη σύμβαση για τις μονώσεις των σχολικών συγκροτημάτων, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι της τάξης των 560.000 ευρώ με τελικό ποσό σύμβασης τις 172.815 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων (Σ.Α.Τ.Α.).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει