Σαββατιάτικο street tennis event στο ΤALOS PLAZA

169

Ο «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας που έχει με τον Δήμο Ηρακλείου και το εμπορικό κέντρο Talos Plaza διοργανώνει ταυτόχρονα street tennis event αύριο,  Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο κόσμο του τένις σε δύο πολυσύχναστα σημεία της πόλης μας αυτό το Σάββατο 12.00 με 1.00 το μεσημέρι .

Ο «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. ευχαριστεί θερμά τόσο τον Δήμο Ηρακλείου όσο και την διαχείριση του Talos Plaza για την παραχώρηση των χώρων…

Στον υπέροχο χώρο του Talos Plaza θα δημιουργηθούν  γήπεδα με μικρά φιλέ, όπου τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί θα διδαχθούν τα μυστικά του τένις από την έμπειρη ομάδα προπονητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εφαρμόζει το πρόγραμμα Total Tennis, βασισμένο στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις «Play & Stay» και Tennis 10’s και αφορά παιδιά ηλικίας 4-16 ετών. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε 2 υποπρογράμματα με βάση την ηλικία:

Το F.R.O.G.για παιδιά 4-10 ετών

Την Ακαδημία για παιδιά 11-16 ετών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του τένις στην πόλη μας, η παροχή ενός υγιούς, δημιουργικού και ευχάριστου περιβάλλοντος άθλησης για τα παιδιά και τέλος μέσα από το παιχνίδι η εκμάθηση ενός αθλήματος που θα  κρατήσει μια ζωή!

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις ψυχαγωγίας που προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες του, το TALOS PLAZA παραμένει η καλύτερη επιλογή για τον καταναλωτή, αφού διαθέτει μια πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία αγορών στα εμπορικά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, δώρων, βιβλίων κ.ά. Επίσης εγγυάται στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης γεύσεων στα εστιατόρια και καφέ που λειτουργούν εντός του βάσει  των  πιο σύγχρονων  τάσεων στην εστίαση.

Οι χώροι παιχνιδιών μπορούν να ικανοποιήσουν την φαντασία κάθε μικρού αλλά και μεγάλου επισκέπτη με την τεράστια γκάμα τους.

Τέλος για μικρούς και μεγάλους  σινεφίλ οι  κινηματογραφικές του αίθουσες αποτελούν τον  καλύτερο προορισμό. Υπενθυμίζεται ότι το   parking  διατίθεται δωρεάν από τις  02:00 έως τις  15:00 όλο το έτος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει