Παρουσιάζεται «Η μικρή Λογική και η Καρδούλα» απόψε στο πολύκεντρο

149

Η παρουσίαση του βιβλίου «Η μικρή Λογική και η Καρδούλα» θα γίνει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Την εκδήλωση οργανώνουν ο Μάνος Ζερβάκης και οι εκδόσεις Οσελότος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κ. Ζαφειρούλα Λεμονή (κοινωνιολόγος) κ. Κατερίνα Ζερβού (μουσικός, εκπαιδευτικός, γραφίστρια) και ο συγγραφέας του βιβλίου Μάνος Ζερβάκης.

Στα παιδιά που θα βρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν μπαλονοκατασκευές, θα γίνει face painting και θα υπάρχει μουσική έκπληξη!

Στο δάσος της ζωής και της χαράς γνωρίστηκαν η Καρδούλα και η μικρή Λογική, δύο κοριτσάκια ζωηρά που γρήγορα έγιναν φίλες και μέσα από το παιχνίδι και την παρέα τους έμαθαν πώς να συνυπάρχουν με αγάπη, κατανόηση, διάλογο, χαρά και θετική διάθεση. Η Καρδούλα μάς φανερώνει την ευαισθησία της και η μικρή Λογική τη σκέψη της.

Πώς πέρασαν άραγε αυτές τις μέρες στο δάσος; Τι περιπέτειες είχαν; Πόσο βοηθά η μαμά της Καρδούλας, η Σοφία; Κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούν, θα βρεθούν ξανά;

Σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι… η αγάπη!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μάνος Ζερβάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε και αποφοίτησε από το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικής Τ.Ε. Ασχολήθηκε ως ηθοποιός στο περιφερειακό θέατρο Κρήτης «Μίνωας».

Από το 2005 συμμετέχει σε παραστάσεις και καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη την Κρήτη, καθώς είναι ενεργό μέλος σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς του Ηρακλείου.

Το 2009 η αγάπη του για το θέατρο τον οδήγησε στην Αθήνα όπου σπούδασε στην Ακαδημία Τέχνης Ακμή ‘‘Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου’’ και αποφοίτησε το 2011 με άριστα.

Στη συνέχεια το 2013 απέκτησε τον τίτλο B.A. in Performing Arts από το Queen Margaret University of Edinburgh με άριστα. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία στον τομέα του marketing και αργότερα στις πωλήσεις.

Μετά το τέλος των σπουδών του ο Μάνος εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, κάνει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και ενήλικες, γράφει διδακτικά παραμύθια και είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει