ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΟΦΗ: “Μην βάζετε εμπόδια στη μεταβίβαση”

“Διευκολύνετε το πέρασμα στη νέα εποχή”
ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ - ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

218

Αυξάνεται ο αριθμός των μετόχων οι οποίοι συναινούν στο πλάνο Μπούση και παραχωρούν τις μετοχές τους στον ομογενή επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στον ΟΦΗ. Στο πλευρό Μπούση στέκεται και ο Ερασιτέχνης που εξ’ οφίτσιο κατέχει το 10% των μετοχών ενώ την ίδια ώρα οι οργανωμένοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα ζητώντας απ’ όλους να διευκολύνουν το πέρασμα στη νέα εποχή.

Οι μέτοχοι που έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους έχουν φτάσει ήδη τους 20. Χθες ένας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός δωρεάν τις μετοχές του στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Ο Αντίπας Σηφάκης ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων και πρόσθεσε ότι «αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και να βρει έναν δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει».

Εκτός από τον κ. Σηφάκη τις μετοχές τους παραχώρησαν και οι κκ Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Μανόλης Μανωλιδάκης, Νίκος Πλατάκης, Λευτέρης Παπακαλιάτης, Γρηγόρης Βαρδαλαχάκης, Γιώργος Χατζάκης, Γιάννης Αδάμης, Ζαχαρίας Πετράκης, Γιώργος Βίστης, Κώστας Ρεπανάκης. Η διαδικασία είχε ξεκινήσει από τους κκ Καράτζη, Χαλκιαδάκη, Τζιράκη, Πολεμαρχάκη, Μυλωνάκη, Σαπουνάκη, Κουμαντάκη,  Βάβουλα.

Εξάλλου υπάρχουν και άλλοι που έχουν συμφωνήσει και θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες.

Στηρίζει ο Ερασιτέχνης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, που  θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Πουρσανίδη και με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη.

Με δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Δανδάλης τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ.

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα είναι κοντά σε κάθε υγιή προσπάθεια για τον ΟΦΗ μας. Θα στηρίξουμε αυτό το πλάνο» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης. Ο Ερασιτέχνης, εκ του νόμου, κατέχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων του κ. Μιχάλη Μπούση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και συνολική συζήτηση επί  όλων των θεμάτων, που αφορούν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Οργανωμένοι: «Θα πάρει σάρκα και οστά»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι με ανακοίνωση τους πήραν θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσοι βάλετε εμπόδια θα βλέπετε το Γεντί Κουλέ μόνο από φωτογραφία» ενώ τονίζουν ότι «η νέα εποχή θα πάρει σάρκα και οστά».

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι  ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι SNAKES 4 HERAKLION CLUB αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες ήμερες παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ομάδας και με απόλυτη προσοχή δίχως να παίρνουμε θέση σκόπιμα αλλά και απόλυτα συνειδητά.

Το κάνουμε τώρα αυτή τη στιγμή για να το σκεφτούν λίγο καλύτερα αυτοί που βάζουν τα μικροεμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και να προχωρήσει η νέα μέρα στην ομάδα μας. Σας ενημερώνουμε ότι σας ξέρουμε ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε αλλά και τους σκοπούς τους οποίους έχετε.

Να βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας ότι το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ θα το βλέπετε πλέον μόνο από την τηλεόραση και καμία φωτογραφία. Η κλίκα σας θα εξαφανιστεί γύρω από την ομάδα μας από τον ίδιο το ΛΑΟ του ΟΦΗ και η νέα εποχή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ θα πάρει σάρκα και οστά. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που έχουν συμβάλει έως τώρα τα μέγιστα με κάθε τρόπο για την αλλαγή ιδιοκτησιακού».

Η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη για τη βοήθειά του προς το σωματείο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει