Μια σημαντική διάκριση για το Veneziano Boutique Hotel

2.929

Σημαντική διάκριση απέσπασε  το Veneziano Boutique Hotel από τα Travel and Hospitality Awards. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνες τα ελληνικά ξενοδοχεία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά, τη βαριά βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας στο 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Ο θεσμός των Travel and Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ξενοδοχείων σε διεθνές επίπεδο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας, ως νέοι επιχειρηματίες, να βραβεύεται το Veneziano Boutique Hotel, από τα Travel and Hospitality Awards», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Μιχάλης Σχοιναράκης, Msc Οικονομολόγος, και Μαρία Σχοιναράκη, MArch Αρχιτέκτονας Μηχανικός.

 το Veneziano Boutique Hotel

Το Veneziano Boutique Hotel βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήριο, από τα πιο κομψά αρχιτεκτονικά κτήρια στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, διαθέτει μια όμορφη εσωτερική αυλή και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες. Τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της βενετσιάνικης και οθωμανικής εποχής του κτηρίου, έχουν ανακαινιστεί με σεβασμό, σε συνεργασία με το τοπικό αρχαιολογικό τμήμα.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με πολύ γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, πράγμα που το αντιλαμβάνεσαι με το που μπαίνεις στο cafe, αφού το Veneziano δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία να δουλέψει κανείς με το laptop του, αλλά ακόμα και για διάλειμμα χαλάρωσης με φίλους, σ’ ένα ξεχωριστό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ το ποτό ή το φαγητό τους.

Μπορεί να ξεναγηθεί κανείς διαδικτυακά στο  https://veneziano.gr/ 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει