επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

218

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στην Κασσιανή που γιορτάζει σήμερα.

ΠΕΡΙΤΤΑ τα “χρόνια πολλά” στον Ρουβίκωνα. Τα μέλη του γιορτάζουν σχεδόν κάθε μέρα και κάνουν πάρτι. Χθες μάλιστα έκαναν δύο. Το πρώτο στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και το δεύτερο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τροφή για σκέψη…

ΣΩΝΕΙ  και καλά ο Κυριάκος θέλει να καθορίσει την ατζέντα του Αλέξη στην ΔΕΘ. Δεν τον αφήνει, λέει, να προχωρήσει σε παροχές τετραετίας, διότι η ισχύς των δεσμεύσεών του θα καταπέσει την επομένη των εκλογών.

ΟΠΟΤΕ το άλλο Σαββατοκύριακο να περιμένουμε τις παροχές του Μητσοτάκη, που το έχει καημό να εκτεθεί.

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Λυκούδη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση στην Κεντροαριστερά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει “Χ” στον Λυκούδη και τον κάνει Λυχούδη!

ΑΝ ΚΑΙ έφτασε μέχρι το αξίωμα του στρατηγού, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δηλώνει “στρατιώτης” της ΝΔ και ο πρώην αρχηγός του κόμματος εμφανίζεται πρόθυμος να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου.

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, διότι στο τέλος δύσκολα θα δεχτεί να γίνει από δήμαρχος… κλητήρας.

ΕΝΝΙΑ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι η λιτότητα θα συνεχιστεί. Και ύστερα σου λένε ότι δεν είμαστε συνειδητοποιημένος λαός.

ΔΕΥΤΕΡΕΣ σκέψεις από τον Γαβρόγλου για τα Λατινικά. Θα διδάσκονται, λέει, στην Α’ και τη Β’ Λυκείου. Αν συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες μέχρι και στις πανελλήνιες ξαναμπαίνουν. Για τέτοια συνέπεια μιλάμε.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην Ινδία. Το ασιατικό κράτος αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία και επιτρέπει το sex μεταξύ gay ζευγαριών. Τα ύστερα του κόσμου!

ΠΑΡΙΣΙ και Φρανκφούρτη παίζουν μπουνιές για το ποια πόλη θα διαδεχτεί το Σίτι του Λονδίνου. Και το Αιγάλεω, βρε παιδιά, τι έγινε το Αιγάλεω, Τσάμπα το λέγαμε τόσα χρόνια Αιγάλεω Σίτυ;

ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ τα έχει πάρει η περιφερειάρχης Αττική Ρένα Δούρου, που βάλλει κατά των μέσων. “Άλλοτε με εμφανίζουν αόρατη και άλλοτε ως ορατή”  αναφέρει με παράπονο και καταλογίζει σκοπιμότητες.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ωστόσο μπορεί να είναι και πιο απλά. Έψαξε η Ρένα μήπως φταίει το Ajax;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει