«ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»: Ευχαριστίες από την ΑΝΕΚ για την κατάσβεση της φωτιάς

214

Η διοίκηση της ΑΝΕΚ LINES, ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές για την αρωγή και συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια των διαδικασιών αντιμετώπισης του συμβάντος στο επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που φιλοξενήθηκε για έξι ημέρες στο Λιμάνι του Πειραιά, σε συνέχεια της φωτιάς που σημειώθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Ειδικές ευχαριστίες επιθυμούμε να απευθύνουμε προς τον ΟΛΠ και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στο σύνολο των διαδικασιών που διενεργήθηκαν, από την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών, μέχρι και την οριστική κατάσβεση της φωτιάς.

Ειδικά στον κ. Γιώργο Σαρηγιάννη, προϊστάμενο Τμήματος Ασφάλειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΟΛΠ, απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή του σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, μέχρι την ολοκλήρωση της παραμονής του πλοίου στον Λιμένα Πειραιώς.

Με ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Σταμάτιο Ράπτη αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ανδρέα Θεοφίλου λιμενάρχη Πειραιά και Ιωάννη Σταμούλη  διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιώς, για την ταχύτατη ανταπόκριση και υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες.

Το πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μεταφέρθηκε από την ακτή Ξαβερίου στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όπου θα παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής του».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει