Αναβαθμίζονται οι παρατηρητές

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

157

Αναβαθμισμένος θα είναι φέτος ο ρόλος των παρατηρητών αγώνων της ΕΠΣΗ, όπως επιβεβαιώθηκε και στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Παρατηρητών, παλιά και νέα πρόσωπα που θα ασκούν τα καθήκοντα του παρατηρητή στους αγωνιστικούς χώρους, έδωσαν το “παρών” και ενημερώθηκαν σχετικά με το ρόλο τους (συμπλήρωση έκθεσης, κανονισμοί, συνεργασία με διαιτητές κ.λπ.).

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΗ Γιάννης Κουφάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Ιωαννίδης.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχει ο ρόλος του παρατηρητή και ζήτησαν όλοι να προσπαθήσουν από την πλευρά τους για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Όπως έχει αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή, παρατηρητές θα ορίζονται σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος Α1 και Α2 ΕΠΣΗ όπως και σε παιχνίδια που θα αξιολογούνται στις υπόλοιπες κατηγορίες και το Κύπελλο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει