Συναυλία με το σχήμα «ΔίςΤροπον» στο Πολιτιστικό

145

Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια Ιστορία, πέντε συν ένας Πολιτισμοί»: Το σχήμα «Δίς Τροπον» στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Με συναυλία του σχήματος «Δίς Τροπον» στο Πολιτιστικό Κέντρο, συνεχίζεται σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο  Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί».

Είσοδος δωρεάν. Το σχήμα «ΔίςΤροπον»  μάς διαβεβαίωσε ότι μπορεί να συνδυάσει φλάουτο, μαντολίνο, τσέλο, κιθάρα και μπάσο με ωραίες φωνές και να μας εκπλήξει, φτιάχνοντας ενότητες τραγουδιών που συνδέονται μεταξύ τους μέσα από εμφανείς και αφανείς διαδρομές.

Για να καταλάβουμε ακριβώς τι εννοούν, πρέπει μάλλον να τους παρακολουθήσουμε, αφού αρνούνται με σθένος να μας δώσουν περισσότερες εξηγήσεις. Ακόμα και το πρόγραμμα των τραγουδιών μας είπαν ότι είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να αλλάξει την ώρα της συναυλίας.

Ας τους ακούσουμε λοιπόν με περιέργεια και μεγάλη προσδοκία, μια και το μυστήριο που επιθυμούν να τους περιβάλλει γεννά απαιτήσεις.

Μιχάλης Σταυρακάκης – μαντολίνο, τραγούδι. Σπυριδούλα Μπάκα – τραγούδι. Ζαχαριουδάκης Δημήτρης – τραγούδι, κιθάρα. Σταυρακάκη Κατερίνα – φλάουτο. Κωστής Σπυριδάκης – τσέλο. Γιάννης Πολυχρονάκης – μπάσο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει