ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Αύριο η απόφαση του Διαιτητικού για την προκήρυξη

139

Συζητήθηκε χθες στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Σούπερ Λιγκ κατά της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ να μην επικυρώσει την προκήρυξή της στο σκέλος του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ  κάνει λόγο για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο από τη Β’ Εθνική  μόνο του πρωταθλητή, ενώ η ΕΕ της ΕΠΟ με ψήφους 10-6 αποφάσισε να υποβιβαστούν τρεις ομάδες, να ανέβει μία και ο 13ος της Σούπερ Λιγκ να παίξει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Β` Εθνικής για μία θέση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η πλευρά της Σούπερ Λιγκ  υποστήριξε ότι η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι «πραξικοπηματική», επειδή ελήφθη 24 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι η προκήρυξή της έπρεπε να γίνει δεκτή, καθώς η Β’ Εθνική  είχε καταθέσει σχέδιο προκήρυξης και όχι προκήρυξη.

Με τη σειρά της η ΕΠΟ ανέφερε ότι η καθυστέρηση της έγκρισης της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ οφείλεται σε αιτήματα αναβολών της ίδιας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ επεσήμανε ότι η Β’ Εθνική έχει καταθέσει την προκήρυξή της από τις 02/08.

Το δικαστήριο έδωσε προθεσμία στις δύο πλευρές για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (07/09).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει