Προβολή ταινίας για τα αδέσποτα

80

Η ταινία «RE ACTION» προβάλλεται την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ στον θερινο κινηματογράφο Βηθλεέμ του Δήμου Ηρακλείου.

Η ταινία των Αρτέμη Σαμοθράκη και Αλέξανδρου Kατσά-ρη, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Η φιλοζωική ταινία Re-Action είναι αποτέλεσμα μίας πολύ μεγάλης αφιλοκερδούς ομαδικής εργασίας και συνεργασίας δεκάδων ανθρώπων προς στήριξη και βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

Μεταφέρει αξίες ζωής εμπλέκοντας στην πλοκή τη “Ρόξυ”, τη σκυλίτσα που δίνει ζωή σε έναν ηλικιωμένο, σε έναν άστεγο, σε έναν τυφλό, σε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και τελικά σε μία οικογένεια που ”δένεται” μαζί της δυναμώνοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών της,δεσμούς που δεν είχε μάθει πώς να τους αξιοποιεί πριν τον ερχομό της Ρόξυ!

Στην είσοδο θα υπάρχουν βιβλία για τα παιδιά κ φυλλάδια ενημέρωσης για το θέμα των ζώων γενικότερα. Για συμμετοχή μπορεί να στείλει κανείς μήνυμα στο info@zophoros.gr  κρατώντας θέσεις εγκαίρως. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσκόμιση τροφών για τα αδέσποτα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει