Πρόβα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

509

Για πρώτη φορά την Κυριακή στο φιλικό με τον Πλατανιά που θα γίνει στο Γεντί Κουλέ στις 6.30μμ θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι ουσιαστικά και ένα test event  ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου που θα είναι ο πρώτος επίσημος για την ομάδα του Ηρακλείου φέτος στην έδρα της.

Η γενική είσοδος για το φιλικό της Κυριακής ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ το παιδικό εισιτήριο τιμάται 2 ευρώ.

Ο κόσμος που θα προσέλθει την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ πρέπει απαραιτήτως να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ ενώ για τους κατόχους διαρκείας αρκεί η αστυνομική ταυτότητα.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»  η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 6.15μμ.

Στην σύσκεψη ήταν παρόντες εκπρόσωποι της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου,  εκπρόσωποι της εταιρείας φύλαξης του γηπέδου, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Θεανώ Ρασούλη, Κώστας Ζερβάκης) και εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ (Παν. Πλιάτσικας, υπ. Ασφαλείας).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της ενώ  τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης θα είναι αυξημένα από την αστυνομία.

Πάντως το ότι δεν ζήτησε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί του στις εξέδρες. Είναι πιθανό να υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση ενώ είναι γνωστό ότι σχέσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων είναι καλές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει