Ολλανδική ομάδα στο τουρνουά εφήβων του ΟΦΗ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ

304

Το πρώτο διεθνές τουρνουάc διοργανώνει ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ αυτές τις μέρες.

Εκτός από τους διοργανωτές συμμετέχει η ομάδα Orange Lions από το Άμστερνταμ, το “Ηράκλειο” και το Δειλινό.

Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα στις 5μ.μ. θα παίξουν Ηράκλειο – ΟΦΗ και στις 7μ.μ. Δειλινό – Orange Lions και την Παρασκευή θα γίνει μόνο η συνάντηση ΟΦΗ – Orange Lions.

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός νίκησε το Ρέθυμνο με το επιβλητικό 99-66.

Το Ρέθυμνο θα πάρει μέρος στο τουρνουά μπάσκετ της Κέρμεντ (Ουγγαρία) το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη το πρωί άπαντες θα αναχωρήσουν για την Ουγγαρία και την Παρασκευή θα ανοίξουν την αυλαία της διοργάνωσης στις 18.30, όπου θα αντιμετωπίσουν την Bnei Herzliya (Α1 Ισραήλ). Το Σάββατο θα παίξουν με έναν εκ των Egis Kormend και Helios Domzale στον μεγάλο ή μικρό τελικό του τουρνουά και την Κυριακή θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει άριστες σχέσεις με τους υπευθύνους των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Ηρακλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και αντιθέσεων:

1) Οι ομάδες του συλλόγου φιλοξενούνται για προπονήσεις εδώ και πολλά χρόνια στα δημοτικά γυμναστήρια πάντα με καλή συνεργασία με το προσωπικό και την διοίκηση των αθλητικών χώρων.

2) Οικονομικές εκκρεμότητες του τμήματος προς τα γήπεδα δεν υπάρχουν.

3) Ανάγκη για παραχώρηση περισσότερων προπονητικών ωρών σίγουρα υπάρχει, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματά μας.

4) Οι εγκαταστάσεις οι οποίες είναι σε υψηλό λειτουργικό επίπεδο, σίγουρα είναι σημαντική βοήθεια στις αγωνιστικές μας προσπάθειες.

5) Δημοσιεύματα ανώνυμα και μάλιστα σε ΜΜΕ με τα οποία έχουμε άριστη σχέση συνεργασίας με το αθλητικό τους τμήμα μάς στεναχωρούν και θα παρακαλούσαμε να μην συνεχιστούν. Το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας ενημερώσει σε ό,τι απορία πιθανόν έχετε”.

Το τμήμα προμίνι του Δειλινού ανέλαβε η προπονήτρια Μαρία Δεδελετάκη. Οι υπόλοιποι προπονητές του συλλόγου είναι: Ανδρικό τμήμα: Γωνιωτάκης Γιώργος, ανδρικό τμήμα Χαραλαμπάκης Δημήτριος (βοηθός προπονητή)

Εφηβικό τμήμα: Λιόντας Γεώργιος

Παιδικό τμήμα: Χαραλαμπάκης Δημήτριος

Παιδικό τμήμα: Γρύλλης Σπυρίδων (βοηθός προπονητή)

Τμήμα μίνι: Δεδελετάκη Μαρία.

Με γνώμονα τα κοινά ιδεώδη του αθλητισμού και της κοινής προσπάθειας για καλλιέργεια και προαγωγή του αθλητικού τρόπου ζωής με σκοπό την πνευματική και σωματική υγεία των μελών τους, το ΑΟ Δειλινό και ο ΓΑΣ Ανδρογέας αποφάσισαν, όπως αναφέρουν, να διευρύνουν την αθλητική και άλλη συνεργασία τους με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ως πρώτο βήμα για την αδελφοποίησή τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει