ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ψάχνει χρήματα, εκλέγει νέα Διοίκηση

Στις 14 Σεπτεμβρίου τα σπουδαία για τον Ηρόδοτο
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

271

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διεργασίες για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας, με τον Στέλιο Σωκιανό να έχει ενεργοποιήσει το plan b, καθώς φαίνεται ότι η προσπάθεια για την εξεύρεση επενδυτή δεν απέδωσε καρπούς. Ο Ηρόδοτος λοιπόν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν με πολυμετοχικό σχήμα, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν επιχειρηματίες από την περιοχή αλλά και φορείς που είναι κοντά στην ομάδα.

Ο Στέλιος Σωκιανός είναι σε επαφές έτσι ώστε να εξασφαλιστεί σε πρώτη φάση το ποσό των 300.000 ευρώ για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο νόμος δίνει το περιθώριο στον Ηρόδοτο να είναι έτοιμος 10 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

. Αν ξεκινήσει στις 23, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τότε ο Ηρόδοτος πρέπει να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο μέχρι τις 13 του μήνα. Μέχρι τώρα στη Νέα Αλικαρνασσό έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 75.000 ευρώ και ελπίζουν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να καλύψουν και το υπόλοιπο ώστε ο Ηρόδοτος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα (σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει την ίδια μέρα στις 7μμ) στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Νέας Αλικαρνασσού θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα έχει βασικά θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των περιόδων 2016-17 και 2017-18  και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.

Κατά τα άλλα σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρόδοτου, παρά την απουσία του Μανώλη Παπαματθαιάκη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την αναθεώρηση του προπονητικού του διπλώματος (UEFA PRO).

Οι παίκτες του Ηρόδοτου γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ξυδάκη ενώ την  Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου  η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα δώσει το όγδοο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. Στόχος σε αυτό το ματς είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, προκειμένου ο Ηρόδοτος να μη δέχεται εύκολα γκολ.

27 επαγγελματίες

Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού έγινε ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα νέα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Οι  27 παίκτες που αποτελούν το επαγγελματικό ρόστερ είναι οι: Ευάγγελος Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Προβυδάκης, Γεώργιος Καργιωτάκης, Κωνσταντίνος Ζωνάκης, Μιχαήλ Κλινάκης, Βασίλειος Μπάμπης, Ντάνιελ Αργκιλέσι , Αντώνης Αμαραντίδης, Μιχαήλ Φραγκουλάκης,  Αλέξανδρος Κασμερίδης,  Ελευθέριος Γιαλούσης, Κωνσταντίνος Μπαλάφας, Μάρκος Κουράκης, Εμμανουήλ Κανδηλάκης, Χαράλαμπος Δαμιανάκης, Εμμανουήλ  Παναγιωτάκης, Χρήστος Κασαπάκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Μιχαήλ Αυγενικού, Ορέστης Μάκο, Αλέξανδρος Σμυρλής, Εμμανουήλ Φουκαράκης, Αποστόλης Δουλγεράκης, Ορέστης Νικηφόρος, Βασίλειος Κωνσταντινίδης, Αίλτον Μασάδο, Ιμπραήμ Κονέ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει