Επί παντός… αθλητικού

652

Γιατί δεν εισέρχεται με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου;

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης, κάτοικος του ΣικάγοΜιχάλης Μπούσης, λοιπόν, κι όχι Θεοχαρίδης, ο νέος επενδυτής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα ονόματα πολλές φορές δεν έχουν και τόση σημασία όταν μπροστά μας έχουμε μια ιστορική ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, κυρίως μετά το 2003.

Όπως προς το παρόν κανείς δεν αναφέρει ή σχολιάζει γιατί ο νέος επενδυτής θέλει τις μετοχές των παλιών μετόχων και δεν εισέρχεται στην ΠΑΕ με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τόσες και τόσες έχουν γίνει και ποτέ δεν είχαν καλυφθεί.

Γιατί όχι και τώρα. Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε για πρώτη φορά τ’ όνομά του. Ας ανακοινώσει και την απάντηση στο ερώτημα ή την διαδικασία. Και ο μικρός, απλός μέτοχος πρέπει να ξέρει.

Και μη νομίζετε ότι οι μεγαλομέτοχοι δίνουν έτσι (δωρεάν) τις μετοχές τους. Υπογράφουν συμβόλαιο.

Και μέσα σε αυτό ένας από τους όρους είναι ο εξής: Αν ο κ. Μπούσης μέσα σ’ ένα χρονικό διάστημα Α’, δεν καλύψει όλα τα χρέη σε δημόσιο και σε ποδοσφαιριστές, η μεταβίβαση των μετοχών θεωρείται άκυρη. Άρα, έχουμε ακόμα δρόμο.

Α.Π.

 

Ανάμεσα στους παίκτες του Ηροδότου που υπέγραψαν για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο είναι και οι πιτσιρικάδες της φωτογραφίας Κώστας Προβιδάκης, Βαγγέλης Μωραΐτης και Γιώργος Καργιωτάκης.

Επιβράβευση για τα παιδιά του Ηροδότου

Ανάμεσα στους παίκτες του Ηροδότου που υπέγραψαν για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο είναι και οι πιτσιρικάδες της φωτογραφίας Κώστας Προβιδάκης, Βαγγέλης Μωραΐτης και Γιώργος Καργιωτάκης.

Παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου όπως και οι Κώστας Ζωνάκης, Μιχάλης Κλινάκης που προέρχονται από τους Νέους του Ηροδότου αλλά και οι Βασίλης Μπάμπης, Ντάνιελ Αργκιλέσι, Αντώνης Αμαραντίδης.

Σημαντική στιγμή για τους παίκτες αλλά και για τον Ηρόδοτο που διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την κρητική του ταυτότητα ακόμα και στην Β’ Εθνική…

Ν.Μ.

 

 

Τοποθετήθηκε ο πίνακας στο γήπεδο του ΟΦΗ

Έτοιμος ο πίνακας

Τοποθετήθηκε ο πίνακας στο γήπεδο του ΟΦΗ και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο φιλικό με τον Πλατανιά.

Ο πίνακας τοποθετήθηκε στην θύρα 1 και ήδη έγινε η πρώτη δοκιμή.

Γενικά είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στο γήπεδο του ΟΦΗ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι όλα έτοιμα…

Ν.Μ.

 

Νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

Τη Δευτέρα τα εγκαίνια

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου.

Ένα κόσμημα για την περιοχή, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμο και το ταρτάν με 8 διαδρομές στίβου.

Τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των εγκαινίων θα γίνει αγώνας παλαιμάχων (7 μ.μ.) και επίσης στις 8 μ.μ. μικτή ομάδα της ΠΑΕ και Κ19 του ΟΦΗ θα αγωνιστεί με την Αναγέννηση.

Α.Π.

τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει